Невероятен Тайсън Фюри развенча Дионтей Уайлдър и му нанесе първа загуба в мача реванш между двамата в Лас Вегас за титлата на Световния боксов съвет. Британецът показа, че освен да се защитава перфектно, умее и да удря здраво и не остави никакви шансове на своя противник. Циганския крал се хвърли в атаки още от първата секунда, два пъти свали Уайлдър в нокдаун и в седмия рунд реферът прекрати срещата, тъй като американецът едва се държеше на краката си. В първата среща в края на 2018 година Фюри и Уайлдър не излъчиха победител, но според специалистите Тайсън надигра съперника, въпреки че два пъти бе свален на земята. Сега той доказа, че с основание е считан за най-добрият в тежката категория на професионалния бокс.

Тайсън Фюри излезе на ринга като цар - с корона на главата и седнал на трон на специална подвижна платформа. Уайлдър пък се появи в традиционния си зловещ костюм, в който приличаше на извънземно. Двамата започнаха без излишна предпазливост и още в първия рунд си размениха тежки удари, като Фюри определено бе по-активният. Британецът умело държеше противника на разстояние с левия си прав и използваше всеки момент да вкара в действие и дясната си ръка. В третия рунд превъзходството на Фюри бе още по-осезаемо, Уайлдър бе видимо разколебан и секунди преди гонга се озова на земята в нокдаун след мощно дясно кроше на британеца. Междувременно от ухото на американеца започна да тече кръв, той изглеждаше далеч от перфектната кондиция и често влизаше в клинчове.

В петия рунд Фюри се хвърли в бесни атаки и за втори път свали противника си в нокдаун. Уайлдър едва успя да изчака гонга. В шестия британецът притисна още по-здраво противника си, който едва се държеше на краката. В седмия рунд всичко свърши - реферът прекрати мача, след като Фюри продължи да мачка съперника си като валяк.

Преди битката със специални медали бяха почетени трима велики шампиони на тежката категория - Ленъкс Люис, Ивендър Холифийлд и Майк Тайсън Връчи им ги президентът на Световния боксов съвет Маурицио Сюлейман.