Боксьорът Кубрат Пулев пусна мила снимка в личния си профил, извадена от архивите. На черно-белия фотос е самият той като малък, а през врата му са провесени боксови ръкавици. 

Към фотоса, Кобрата написа: "Когато мечтите ни бяха невероятни и не осъзнавахме през какво трябва да минем...!"

Припомняме, че българинът попадна в епицентъра на скандал, а причината бе, че целуна репортерката от САЩ Джени Суши, след победа над Богдан Дину в Коста Меса. 

Кобрата определи обвиненията в сексуално посегателство като неморални. Той заяви, че съжалява за действието си и не би го повторил отново. Въпреки че заради Българската целувка Кубрат е с отнети състезателни права в щата Калифорния, боксьорът ни отрече да има лоши чувства към Кралицата на голото суши и адвокатката ѝ Глория Олред.

"Бих се извинил. Аз съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, разбира се, няма да го направя по никакъв повод. Това е пак опитът. Човек трябва да мине през подобни неща. Темпераментен съм и съм го направил от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, на хората, които ми симпатизират, че ако трябва пак да го направя - не бих. Ако Господ даде да върна времето... Съжалявам за това, но въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никаъв умисъл за насилие", каза Кубрат.

Кобрата разказа цялата истина за Джени СушиТой определи обвиненията като неморални