Остават по-малко от 10 дни до големия боксов сблъсък! Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще кръстосат ръкавици на 27 октомври в зала Арена Армеец в София, а победителят от двубоя ще продобие статут на официален претендент за пояса във версия IBF на световния шампион Антъни Джошуа. Билети за мачо могат да бъдат закупени и пред касата на Община Пловдив, както и онлайн на сайта EVENTIM.bg, на всички OMV бензиностанции, OFFICE 1 SUPERSTORE, “Технополис”, книжарници “ORANGE” във всички молове, билетен център НДК, каса на “Арена Армеец”, каса на Двореца на спорта във Варна, Операта в Бургас и др.

От днес, всеки закупен билет за боксовата гала с участието нa братя Пулеви, ще носи подарък на своя притежател - едноседмична карта за безплатни тренировки в залите на фитнес центровете PULSE, съобщават организаторите.

Ако излезе победител, Кубрат ще се сдобие за безпрецедентен, трети път в професионалната си кариера със статута на официален претендент за световната титла! Съперникът на българина - Хюи Фюри пристига у нас още в събота (20.10), а ден по-късно в родината, след тежка подготовка в Германия, се очаква да кацне и Кубрат Пулев.

Тази зрелищна битка в тежка категория между Кубрат и британеца ще бъде предшестван от друг исторически за българския спорт момент - Тервел Пулев ще се боксира за европейската титла в полутежка категория, а ако я спечели, ще донесе във фамилия Пулеви за трети път европейския пояс, след като на два пъти, той е ставал притежание и на Кубрат в тежка категория.