През 2020 година животът ви бъде песен, изпълнена с известни проблематични нотки. Използвайте цялата си креативност, ако търсите успехите. Като цяло, ще преобладават спокойствието и вътрешният мир. Състоянието ви ще се подобрява и ще можете да получите комфорта, който жадувате от толкова дълго време. През тази година удоволствията ще отнемат голяма част от вашето време. Освен това, ще имате повече свобода и независимост.

Любов:

Спокойствието ще присъства в отношенията ви, точно така както желаете. Все пак, ще има някакво противопоставяне във вашите взаимоотношения през март, юли и октомври. Но като цяло хармонията ще преобладава във връзката ви. Бъдете наясно с действията си по отношение на любовта. Възможно е някои интимни връзки да бъдат провалени, въпреки това се опитайте да укрепите връзката си при всяка една възможност. Търпението ще бъде от съществено значение за вашата връзка. Когато хармонията надделява, тогава самоувереността ще се възстанови по естествен път. Купидон ще ви помогне да възстановите много от рухналите любови.

Работа:

Интуицията и ерудицията ще са основните ви качества, които ще се откроят в професионалната ви сфера през 2020 година. Работата ви ще бъде доста натоварена с кратки почивки, дори е възможно да поемете и друга длъжност, поради отсъствие на титулярят. Опитайте се да избягвате притесненията в повечето случаи, защото биха могли да възникнат здравословни проблеми. През периодът от март до май ще получите добра подкрепа от вашите ръководители. Преди да се впуснете в нова територия на работното място, ще е добре да се поинтересувате за техническите подробности. Може да имате пречки в колегиалното си партньорство. Също така, е възможно е да промените професионалното си направление с ново работно място.

Пари:

Тази година ще изисква от вас много умереност и примирение  във финансово отношение. Обстоятелствата могат да доведат нещата до особено големи разходи, особено през есента. Възможно е да подобрите комфорта в живота си през юли и август. Не бъдете твърде снизходителни по отношение на финансовите разходи предимно през януари месец. Лесно ще купувате, но трудно ще продавате, това налага да коригирате паричните си стратегии. Не се очертават особени финансови трусове, с изключение на месеците по средата на лятото, но няма да бъдат фатални.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.