Овен

Бъдете благодарни в молитвите си за всички жертви направени за вас, за да бъдете това, което сте днес. Навярно сте направили и цял куп от компромиси, ала не губете вярата. Не губете и мотивацията, защото ще осъзнаете, че жертвите, които правите в момента, ще се превърнат в благодат за в бъдеще.

Исус е пожертвал живота си за вас от любов, а вие навярно ще заобичате другите още по-силно с цялото си сърце. Така че трябва да запомнете, че Неговата жертва е пример за вас, за да бъдете благочестиви и благословени.

Телец

Трудни времена навярно преживявате, но независимо от всичко кризисно, Неговата любов ще ви преведе през тегобите душевни. Исус се е отказал от живота си като крайна жертва за Любовта, която Го е възкресила. Нека през всеки час да възкръсва и вашето милосърдието през тази великденска неделя.

И така, преди всичко друго, през този ден трябва да бъдете съсредоточени около Него и нямащите, а не само върху вас. Също така, помогнете на онези, които се нуждаят и разпространете добротата. Дори и само да полеете цветята на възрастния си съсед ще ви направи съпричастни - изпълнени със значение.

Близнаци

Помислете върху миналото си и се примирете с него. Дори и да не може да отидете на великденската литургия както обикновено сте го правели, все пак можете да останете на една и съща вибрация с Бога днес, макар и у дома. Само усилията, които полагате, за да осъществите връзка с Него, ще ви донесат необходимото спокойствие, любов и благоденствие, които трябва да почувствате през този неделен празничен ден.

Ако сте нерелигиозни, все пак можете да разсъждавате върху постъпките на живота си и да приемете себе си като пречистени. Когато сте в мир с всичките си действия и избори, тогава ще се почувствате как тежестта сякаш отлита от раменете ви.

Рак

Със сигурност ще ви бъде някак тъжно днес, защото искате да отпразнувате Великден с много ваши близки хора, ала няма да имате тази възможност както и всички останали. По възможност смирено изчакайте добрите времена, които скоро идат.

Когато тази обърканост приключи ще можете да се съберете всички и да отпразнувате заедно пропуснатите празници. От любовта си ще процъфтявате, изпълнени  благост и празничност.

Лъв

Вие също ще стоите върху основите, които Бог е изградил. Има толкова много неща, за които следва да сте благодарни, че вероятно ще ви е трудно да ги съставите в един списък.

Бъдете благодарни за това, което имате и се молете за тези, които се борят за здравето си и живота през този ден. Размислете над всичко, което имате и отпразнувайте това, че вие и близките ви хора сте здрави и крепки. Бъдете!

Дева

Това, което трябва да покажете през тази великденска неделя, на себе си и останалите е Състрадателност. Исус е възкръснал на третия ден, за да ни покаже любов и състрадание. Този Великден ще бъде много по-различен, защото няма да е същото, както преди - всички заедно в препълнените църкви.

Въпреки това може всеки един от вас да се превърне в храм божи и да се възползвате максимално божествеността, която ще бъде навсякъде. Може да почетете Възкресението и в домът си, прекарвайки празничното време със семейството си или сами, и по този начин  може да се насладите на красотата на Великден.

Везни

При така създалите се обстоятелства трябва да заобичате още по-силно тези, които неизменно се грижат за вас. Най-голямото, което Великденската неделя ще ви поднесе е напомнянето, че сте обичани и обичате повече, отколкото осъзнавате.

Бог има план за всички, така че отворете ума и духа си, за да слушате Неговото слово. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете отворени за промени в живота си и да оставите вашата висша сила да ви води.

Скорпион

Направете това, което трябва да направите в живота, за да сте щастливи. Когато Исус е пожертвал Себе Си за нас, Той е направил  това с най-добрите намерения. Така че, следвайте стъпките му и работете, за да постигнете всяка една ваша цел.

Трябва също да се промените със страстите Христови,  да дадете   най-доброто от себе си. Великден иска да види промените, които ще трябва да направите в себе си. Затова трябва да споделите вълнението и щастието си с тези възлюбени около вас.

Стрелец

Благодарете на Бога за всяка минута, която имате с тези, които обичате. Защото без всеобщата любов няма как да оцелеете. Обич за обич, любов за любов, щастие за щастие, това е божествената рецепта дадена за живот от Възкресението.

Може и да сте нерелигиозни, въпреки това ще имате възможността да отделите време, за да бъдете благодарни за хората, които имате в живота си. Обадете се на тези, които са специални за вас и просто им кажете, че ги обичате.

Козирог

Мнозина от вас ще прекарат този Великден сами или с малцината  избрани близки членове на семейството, които живеят с вас. И така, докато прекарвате Великденския празник толкова различно, трябва да опитате и да се възползвате от него.

Пригответе си хубава вечеря и помислете за всичко, за което трябва да сте благодарни. И не забравяйте да съхраните Бог във всичко, което правите през днешната празничност, защото този празник е върховният празник на Неговия живот.

Водолей

Вероятно ще бъдете обгърнати от негативни мисли, за злощастните времена, които водят до нещастни обстоятелства. Всички сме изправени пред трудни времена през празниците, но ще ги  преодолеем, защото любовта на Бог свети върху нас.

Във всяка критична ситуация има ярка светлина. Така че, когато намерите Светлината в себе си, тя ще огрее с цялата си положителност душата ви, за да (пре)откриете добротата на хората около вас.

Риби

Днес ще бъде чудесно да си припомните всички хубави неща в живота и колко сте специални, за да имате любовта на Бог около себе си. Имате толкова много да празнувате през този светъл ден.

Този Великден няма да бъде  светско тържествен както обикновено, поради възникналата ситуация. може би е малко по-тържествено от обикновено. Повече от всичко отделете малко време за размисъл за всички най-добри времена, които сте имали, защото това ще ви напомни, че предстоят прекрасни времена.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.