През 2020 година ще имате щастието, благодарение на вашият усърден труд, да се възрадвате на щедрите плодове, засадени през предходните години. Очертава се цялостно развитие във всички области на живота ви. За ваше удоволствие, успехът ще дойде няколко пъти. Ще имате много възможности да демонстрирате своят интелигентен вътрешен свят. Повечето проекти - лични или професионални, ще имат щастлив край. Не бъдете носталгични по миналото, а създавайте планове за бъдещето и живейте за новото Слънце, което ще ви озари още с първите си лъчи през 2020 година.

Любов:

По отношение на любовта, мечтите ви ще се сбъднат. Бъдете търпеливи, изчакайте подходящият момент, за да покажете макар и шепа любов. Уверете се, че давате на партньора си достатъчно свобода, за да изрази чувствата си към вас особено през май, юни и август. През цялата година ще имате достатъчно магнетизъм, за да привлечете цялото внимание върху себе си. През февруари, март и септември, някой стар пламък може да се върне внезапно в живота ви. Неангажираните ще бъдат в състояние да се обвържат сериозно с потенциален партньор и да свият семейно гнездо.

Работа:

Трябва да депозирате много усилия, за да останете в крепостта на своя успех. Планетарните позиции са благоприятни, тъй като интелигентността и креативността ви ще бъдат на показ. Не се отчайвайте, ако пропуснете изкусителни възможности за реализация, а по-скоро се придвижете напред, за да ги догоните. Ще постигнете целите си, които сте си поставили още от предходната година. Много пъти ще бъдете окуражавани да правите повече от това, което влиза в задълженията ви, защото трябва да промените някои аспекти в професионално отношение, в противен случай винаги ще ви е скучно да правите едно и също нещо. До средата на годината ще използвате активно интуицията си и по този начин ще бъдете една крачка пред всички останали, както винаги.

Пари:

Финансите тази година ще са над средно ниво за вас, не много пари за празнуване, но не твърде малко, за да се притеснявате. Като цяло годината 2020 ще бъде много положителна, защото благодарение на положените усилия в миналото, ще достигне приходи, които не бива да се подценяват. Не се увличайте от ентусиазма за импулсивни покупки, защото разходите винаги дебнат, така че избягвайте да губите пари за излишни неща.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.