Скорпион

2022 година ще ви помогне да завършите цялата си предстояща работа. В началото на годината ще бъдете силно емоционални. Февруари ще бъде период на успех и много важни и влиятелни хора ще присъстват във вашето обкръжение. През април и май може да сте малко песимисти. Но тогава животът отново ще се върне по правилния път и през това време трябва да имате цялата смелост, необходима да работите усилено, за да победите.

До края на годината Скорпионите ще тръгнат по ново енергийно ниво, което не са имали от известно време и ще видят подобрение в енергийните нива, ще бъдете по-активни и ще се вълнувате за следващата година. Няма да имате сериозни проблеми със здравето. Може също да проявите интерес да правите значителни инвестиции и да извършвате рискови финансови дела.

Любов и Семейство: Любовният ви хороскоп предсказва, че Скорпионите може да се радват на приятен живот през 2022 г. Проблемите в романтичната ви връзка навярно ще възникнат в средата на годината, но те могат да бъдат разрешени чрез взаимно разбирателство и толерантност. Ако все още не сте обвързани, можете да намерите новата любов още тази година. Обвързаните ще се насладят на любовния си живот без раздяла, а обвързаните Скорпиони могат да се подобрят с партньора си.

Според прогнозата на семейния хороскоп предполага, че си струва да разгледате по-отблизо отношенията си с родителите си. Понякога можете да продължите напред само като получите правилната перспектива по отношение на миналото. Трябва да покажете емоционална подкрепа на родителите си, но не ставайте прекалено сантиментални и е време да вземете някои независими решения. Време е през 2022 година да решите как да продължите с определени хора, тъй като в някои случаи е възможно да ги премахнете от живота си.

 

Финанси, Бизнес и Кариера: Прогнозата на финансовия хороскоп на Скорпион за 2022 г., дава знак, че. може да има както приходи, така и разходи и може да не успеете да спестите много пари през новата година. Може да се наложи да правите разходи и по въпроси, свързани със здравето. Опитайте да изчистите предишния дълг през 2022 година. Нови източници на доходи може просто да се отворят за вас, а също така има по-малко шансове за закупуване на имот. Избягвайте големи инвестиции през първата половина на периода. Този период ще продължи да ви помага да придобиете просперитет поради поставянето на Юпитер, а също така може да има някои разходи в семейството поради някакво благоприятно събитие, а с поставянето на Юпитер в четвърти дом има вероятност да придобиете определени активи.

Бизнесмените от знака на Скорпион може да се сблъскат с някои проблеми и препятствия през 2022 г. Поемането на нови проекти в бизнеса може да не е ползотворно за вас тази година и се препоръчва да завършите останалите проекти от предходната година. Получаването на съвет от някой опитен човек от бизнеса може да ви помогне да управлявате бизнеса си по-ефективно. Избягвайте да инвестирате голяма сума пари в нови начинания през 2022 г.

Като цяло Скорпионите ще се забавляват в бизнеса през 2022 г. Това е така, защото планетата Меркурий ще благоприятства представителите на Скорпион, но все пак трябва да бъдете внимателни при финансовите сделки и планирането на нови проекти, особено през втората половина на годината.

Съгласно кариерният хороскоп за 2022 г., вещае, че вие ще бъдете успешни в кариерата си поради своята отдаденост, усилия и упорита работа. Нещата ще се подобряват след април, когато Юпитер ще премине в 10 дом и може да има проблеми в работата заради ваши недоброжелателни колеги, затова трябва да бъдете предпазливи. Втората половина на годината ще бъде по-благополучна за вас от 2021г. Хората, които са предназначени да променят работното ви място, може да получат по-добри предложения.

Щастливото число на знака Скорпион през 2022 година не е само едно, а цели две и това са 1 и 8. Следователно може да изглеждате късметлии просто поради големите амбиции и цялата положителна енергия на тези числени стойности.