Събитията през 2020 година ще бъдат доста хаотични, а в повечето случаи на приливи и отливи. Ще имате моменти на съмнение и меланхолия в средата на годината, но не губете хладнокръвие. Въпреки това, не отлагайте и не забавяйте реализирането на вашите цели и идеи, както и амбициите ви в живота, защото тази година ще бъде много по-добра, отколкото очаквате.

Любов:

През 2020 г. любовният ви живот ще протече гладко в зависимост от желанията ви, защото може да си пожелаете нещо повече от това, което звездите биха могли да ви предоставят. Звездите ще ви дават знак да се вслушвате повече в насърченията и съветите на партньора си. Не трябва да позволявате на негативните емоции да вземат надмощие, защото връзката ви може да бъде изцяло разрушена. Затова бъдете изключително предпазливи през месец, сиреч ако януари е благоприятен, то февруари ще бъде месец на разрухата и така нататък. Тази година планетарните позиции са благоприятни, така че спокойствието да надделее, каквото и да се случи. Ако не сте семейни, 2020 година е подходяща за намирането на желан партньор. Тази година се очакват много романтични емоции и чувства.

Работа:

В работната сфера най-вероятно ще се справяте добре през цялата 2020 година. Ще имате много възможности за консолидация между вас и колегите ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се пречки с шефовете ви или техните заместници, в средата на тази година. Веднага след новогодишните празници трябва да разрешите всички наболели проблеми, подхождайки с особено внимание. Уверете се, че сте безпристрастни в преценката си за вашите колеги. Бъдете отговорни към нови идеи за работните си ангажименти и работете с повече оптимизъм. Работа в екип ще е най-подходяща и ползотворна за вас през цялата година.

Пари:

Новата 2020 е година, в която ще настъпят големи финансови промени. Има вероятност да погасите някои крупни разходи за известно време. Някои от вас биха могли да наследят голяма сума пари. Звездите гарантират, че вашите нужди ще бъдат удовлетворени, стига да не изпитвате жажда за повече и повече пари. Вероятно, ще имате известни финансови затруднения през зимният период, а също така през месец септември и ноември. През пролетта е препоръчително да помогнете на хората около вас, които може да са изправени пред финансови затруднения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.