През 2020 г. се отварят нови врати в живота ви. Всички препятствия и трудности, с които сте се сблъсквали в предишни години, ще бъдат постепенно заличени от вашия житейски път. Ще преминете през фаза пълна с оптимизъм, и всички ограничения и огорчения в житието ви, постепенно ще се изпарят. Препоръчително е да си осигурите някаква сигурност в живота си и на хората около вас.

Любов:

Вашият любовен живот ще бъде по-крепък, за да успее да издържи на изпитанията и премеждията във взаимоотношенията. Планетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и романтичните потребности ще бъдат задоволени. Бъдете честни със себе си и се отървете от всички маски, които сте се опитвали да си поставяте през 2019 г. Опитайте се да доловите истинските намерения на партньора си, но най-вече не бъдете дефанзивни. През втората половина на годината се очакват някои фундаментални промени във вашите лични отношения. Ако сте несемейни, ще имате приятни изненади, които няма да можете лесно да забравите.

Работа:

Професионалната област ще изисква повече енергия и усилия от ваша страна. Ако през предишната година сте били твърде натоварени в работата ви, то през 2020 г. ще изпитате известно облекчение. Звездите ще ви насърчават, помагайки ви да продължите усърдната си работа, без да изпитвате много големи затруднения, особено през първата част от 2020 година. Административните и правни въпроси ще ви мотивират и ще ви донесат задоволителни резултати през април и май, а също така и през последните месеци от годината. Като цяло, перспективите за добра кариера са обещаващи.

Пари:

Ако сте в бизнесът, 2020 година е подходящият период да затвърдите финансовите си позиции. При един по-добър и квалитетен бюджет, може да реализирате много повече печалби през зимният и летният период. Финансовата реколта от предишните години, ще бъде събрана. Не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има много области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте много и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по различни сметки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.