През 2020 година ще настъпи прогрес в живота ви. Възможно е да се създадат добри контакти с хората от висшето общество. Вашето ниво на доверие ще бъде повишено и ще имате възможността да постигнете целите си. Тази година ви осигурява повече свобода на действие и ще се справите с всички проблеми и трудни ситуации.

Любов

Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Обаче, това не означава, че всичко ще върви точно така, както пожелаете. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения през януари, март, август и ноември. През септември 2020 г. ще имате нужда от  интроспекция, чрез която да надникнете в себе си. Ако сте във връзка, ще се радвате на интимни моменти през цялото лято на 2020 г. Обичта ви ще надделее независимо от някои несгоди.

Работа

Тази година ще бъде време за размисъл върху вашите планове в професионален аспект. Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения, най-вече през първото полугодие. Вероятно, ще имате някои пречки в отношенията ви с ръководните кадри и колегите. През май 2020 г. вашите стремежи ще ви помогнат да напреднете на работното място. В дългосрочен план, вие ще бъдете в топ 3 справили се с работните си задачи.

Пари

2020 г. е период за перфектния баланс между приходите и разходите. Що се отнася до парите, поучете се от предишните си грешки. Дълбоко анализирайте всяка ситуация, за да успеете по-добре да планирате следващите си стъпки в областта на финансите. Вашият творчески дух ще ви помогне да преодолеете всяка финансова загуба. В крайна сметка, ще имате няколко печеливши идеи, които могат да подобрят финансовото ви състояние.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.