Овен

За някои любовта ще бъде конвулсивна през този ден. Изглежда, че ще сте обзети от безумното желание да почистите дори там, където не е необходимо. Въпреки объркващите звездни „ефекти“, които вече са отстранили безпокойството, трябва да даде повече път на баланса и здравия разум, в противен случай ще имате чувството, че сте измамени от партньор, с чиито очаквания не сте запознати или какво всъщност е желал от вас. В крайна сметка в денят на Свети Валентин любовта и страстта ще дойдат като звезден бриз за едни, докато за тези, които живеят в контрастна връзка, задавайки си нелепи въпроси, ще се наложи да поправят нещо в мисленето си.

Телец

Атмосферата ще бъде от сладка до още по-сладка, но не и за всички. Свети Валентин ще въздаде на всекиму според заслуженото днес. Отложете най-трудното за обсъждане за други дни, така на празника на любовта ще избегнете поредица от разногласия и конфликти. Твърде многото противоречия не водят до нищо в една връзка, освен подкопаване на нейните основи. Двойките, които са на път да решат бъдещето си, ще трябва да споделят повече, за да бъдат готови да живеят заедно в името на любовта.

Близнаци

Вие сте едни от любимците на Свети Валентин, така че очаквайте една благоприятна звездна сценография днес. Звездното разпределение ще ви направи незаменими и взискателни в решенията ви. Някои от вас ще имат възможността да разберат, какви са възможните ефекти от поредицата от резонанси, определено доброжелателни, които ви правят толкова щастливи. Други ще могат да окастрят сухите клонки на трудното и мъчително сантиментално минало, и ще могат да продължат с наслада към новото, което им предстои. Вкратце, чудесен ден за елиминиране на поредицата от семейни или любовни недоразумения.

Рак

Може да очаквате в новите си взаимоотношения тенденцията да бъде доста звучаща и изглежда, че Свети Валентин иска да ви раздвижи. Вероятно, твърде дълго сте били обзети от чувството за самотност и някак неусетно сте загърбили емоционалните отношения. Но ето, че е настъпило времето да се възрадвате от появата на нещо щастливо на хоризонта. Не започвайте новородената си връзка, като поемате прекомерни ангажименти. Препоръчително е да си създадете отдушник, за да се чувствате комфортно и спокойно, да се забавлявате повече. Само не позволявайте в тази си любов да страдате от латентния момент, че не сте сигурни, ако нещо ви тласка към хладно отношение и онази ледена сдържаност. Разтопете ледовете и тържествувайте в романтиката си!

Лъв

Има вероятност да бъдете привлечени от човек до такава степен, че да чувствате, че сте го срещали в някой предишен живот. Вероятно, ще се почувствате ощастливени, че сте открили вашата сродна душа. Ако е така, не се колебайте да накарате пеперуди да пърхат в стомаха ви. Можете да се доверите на Свети Валентин, за да ви насочи в правилната посока. Дългогодишните партньори и семейните двойки може да достигнат до своят невероятен романтичен пик през този ден, който ще ви накара да се чувствате блажени. Със сигурност заслужавате да се насладите на всяка минута от това невероятно чувство на бликаща обич.

Дева

Свети Валентин идва с много добра новина днес, нищо и никой няма да може да атакува вашия чар, ще бъдете неудържими в любовта. Ако довчера сте имали малки дрязги или безмилостни конфликти, то днес разясненията ще отмият всички поставени клопки, които сякаш са били инкрустирани от негативните сили до такава степен, че дори и богинята  на любовта не би могла да противодейства. Диалогът ще бъде доминиращ, лекът за стари любовни рани и всичко останало, за възобновяване на отношенията ви. Лесно ще осъществите баланса във вашата връзка, отвеждайки ви към друг по-добър романтичен сценарий.

Везни

Може да се чувствате малко притеснени от новият си партньор с появата на Свети Валентин. Вероятно, ще започнете да откривате повече аспекти от личността на този човек и едва ли ще ви хареса това, което ще откривате. Съмнения и страхове изглежда ще се появяват в съзнанието ви, чувствайки се несигурни какво да предприемете. За някои дългогодишни двойки се очертават сблъсъци и предизвикателства. Ако продължите да упорствате в любовта си един към друг, всички ваши романтични планове ще рухнат като кула от карти.

Скорпион

В началото на денят на Свети Валентин вероятно ще бъдете нападнати от съмнения от различно естество, може би ще потърсите вина във всичко случващо се около вас, вината ще бъде в Луната, която уж смущава дома ви от вашата привързаност или приятелската двойка, която засенчва вашата отдаденост и прочие, и прочие несправедливи оправдания. Опитайте се да стъпите здраво на краката си и да не губите усещането за реалност. Също така, не се впускайте в стари и безполезни мисли и спомени, и най-вече избягвайте безплодните и безполезни дискусии с партньора ви. Ако успеете да слезете от облаците, ще може да видите резултатите от реалната наслада.

Стрелец

Денят е благоприятен за любов, за нови взаимоотношения, за задълбочаване на душевността, накратко, можете да се отдадете на чувствата си, тъй като страстта ви изглежда, че се е събудила точно на Свети Валентин до такава степен, че може и планини да премести. Звездите ще увеличат романтичните трепети във вашата връзка и ще изяснят някои забулени неща, правейки я стабилна и надеждна, ала уви, не много стимулираща. Ако сте решили да отворите нова страница, то да не затваряте книгата. Днес, ще трябва да се направят някои промени във взаимоотношенията ви, за да не се налага да преосмисляте, когато нещата станат противоречиви. Помислете за спокойствието си и сантименталния баланс, от който се нуждаете днес.

Козирог

През празникът на любовта ще бъдете предразположени да живеете интензивно, може би ще искате нещата да се развиват по-бързо, ала по-скоро това ви горещо желание ще ги направи още по-сложни. Този ден се очертава да бъде двусмислен и нестабилен, може би ще се чувствате объркани в идеите си, какво да правите. Затова не се задълбочавайте в непоносими проблеми. Откъснете се от негативните пречки и ще намерите правилното решение за всеки ваш избор. Важното е да не бързате с времето, а да оставете розите да цъфтят с необходимото им време, само така ще усетите аромата на щастието.

Водолей

Навярно, ще получите обичта на звездите през денят на Свети Валентин. Не всички ще могат да се радват на перфектни отношения в любовен план. Ще имате възможността да възстановите една връзка или да я утвърдите за дълъг период от време. Трудностите, които са ви налегнали от известно време в семейството, навярно ще бъдат преодолени. Като цяло, може би ще бъдете по-склони да си улесните нещата от живота, отколкото да се забърквате в поредица от ситуации, които ще ви накарат да съжалявате на по-късен етап.

Риби

Препоръчително е да намерите повече време за човека, който лежи на сърцето ви. В денят на влюбените вероятно ще се оправдаете с факта, че работите усилено, за да постигнете желаната роля или авторитетна кариера, която да ви осигури солидността да мислите за семейство, дом и дете, но днес ще трябва да се откажете от тази неумолима амбиция за професионална изява. Избягвайте капризите, излишните дискусии и спорове, особено днес. Изразете голямата си любов във вашата връзка и осигурете причудлива хармония и перфектна атмосфера, която е достойна за романтичната празничност.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.