През 2020 г. ще можете успешно да консолидирате своите планове и усилия. Тази година амбициите ви ще достигнат максимална скорост, и по този начин звездите ще ви помогнат да постигнете целите си в живота. Ще се отворят нови пътища, които ще ви доближат до реализирането на житейските ви идеали.

Любов:

Тази година любовният сектор ще бъде по-стабилен, отколкото в предишни години. Вашите романтични резолюции ще бъдат подложени на тест от съдбата. Ще имате възможността да изразите по-добре любовта и обичта си през януари, февруари и юли. През март очаквайте нестабилна ситуация, от която трудно ще излезете. С течение на годината романтиката ще се стабилизира. Постарайте се да имате хармонични отношения с партньора си, особено през февруари и март. Ако сте неангажирани, тази година ще бъде благоприятна за намирането на сродна душа. Също така, има вероятност да се влюбите от пръв поглед.

Работа:

Що се отнася до хороскопа ви в работен план, 2020 година предвижда чудесни постижения за вас. За служителите ще има похвала от шефа ви, който ще забележи по-голямата ви ангажираност към производството, също така ще разберете, че работата като екип е по-продуктивна. Тези от вас, които са на свободна практика, ще трябва да работят усилено, защото през 2020 година работните ангажименти ще се увеличават, и ще се наложи някои проблеми да ги решавате в движение. Ако сте ръководен кадър стегнете редиците, защото има вероятност подчинените ви да се отпуснат повече от полагаемото. Месеците април, май, септември и октомври са изключително важни за професионалните ви изяви.

Пари:

Тази година тези от вас, които работят в продажбите и маркетинга, ще наблюдават увеличение на финансовите си активи. Трябва да намалите разходите до минимума, необходим за постигане на идеалните цели в живота си.Тази година планетарните позиции ще бъдат благоприятни, за да можете да задоволите финансовите си нужди, но не забравяйте да купувате само това, което е от съществено значение за вас. Не се поддавайте на емоциите си за екстравагантни покупки. Съдбата ще ви следи изкъсо. Към средата на 2020 г. са възможни някои малки финансови загуби, но за сметка на това ще извлечете ценни поуки за следващите шест месеца. Не давайте никакви поводи за парични фрустрации (излъгани в своите очаквания или желания).

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.