Овен

Има голяма вероятност да спадне нервното напрежение през месец март, но само през първата половина. Има вероятност от битови проблеми и неприятности, свързани със семейството или дома. В крайна сметка навярно ще се уверите, че през втората половина на март ще стигнете до задоволителен развой на нещата.

Март месец ще ви предложи няколко причини да ви се усмихне късмета отново, включително в работата и финансите, което би могло да осигури на живота ви спокойствие и много различни положителни ситуации, които ще ви дадат това, което ви е липсвало през февруари.

Телец

Месец март се очертава да бъде период на помирението. Избягвайте безсмислените спорове и скандали, научете да забравяте и прощавате. Веднъж изречени думи не могат да бъдат върнати, така че внимавайте какво казвате на партньора си. Разсейте мъглата от недоразумения и поддържайте добри отношения.

Март е идеален период да се опитате да се включите в екипна работа.  Сътрудничеството с подчинените и колегите си, ще изиграе основна роля още в самото начало на този месец. По отношение на финансите, бъдете готови да посрещнете непредвидени разходи свързани със здравето. Колкото и да се стараете, спестяването през този месец може да се окаже сериозно предизвикателство.

Близнаци

Началото на месец март вероятно ще бъде чудесно по отношение на любовта. Може да успеете да изразите желанията на сърцето си към любимия човек по неповторим, артистичен начин. Тези, които търсят сродна душа, може би ще я намерят.

Що се отнася до работата ви очаквайте представянето ви да се подобрява с всеки изминал ден от месец март. Поддържайте добронамерени връзки със служители и колеги, тъй като те могат да ви се отплатят щедро. Силен финансов месец ще бъде март за вас. Инвестициите, направени в дългосрочен план, могат да бъдат печеливши, стига да формирате стабилна финансова стратегия.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.