Везни

Този месец може да бъде изпълнен с радост и тържества у дома. Могат да настъпят много промени, така че трябва да проявите търпение, когато вземете големи решения. Вместо да бъдете съгласни с другите, прекарайте втората половина на този месец в самоанализ по отношение на връзката си. Може би обичате да използвате пари, за да създадете любимите си хора щастливи, но все пак внимавайте да не харчите излишно. Може да се случи изведнъж да откриете, че вече нямате достатъчно, за да плащате сметките си, така че винаги мислите два пъти, преди да харчите твърде много. Следете си пазарът и пестете, преди да решите да купите нещо голямо или скъпо.

 

Скорпион

Някои ситуации могат да снемат доверието ви от някой, който ви е разочаровал. Ако половинката ви е наранила по някакъв начин, помислете дали да не е потребно да простите, което ще бъде за добруването ви. В случай, че нещата ескалират, може би трябва да разчитате на трета страна за помощ или насърчение. Може да изкушите да вземете пари на кредит, за да започнете нов бизнес или да купите неща за обзавеждане на дома. Но преди да направите, помислете за последствията. Способността ви да планирате бъдещето може да ви помогне да вземете най-доброто решение.

 

Стрелец

Вашите цели ще пламтят през този месец, в добрия смисъл. Очертава се огромна сила и ще се почувствате много продуктивни, за да включите вижданията си в реалността. Уверете се, че управлявате времето и енергията си, тъй като можете да прегорите бързо. Възможно е да се радвате на постоянен поток от доходи този месец, така че не сте сигурни, че спестите малко пари за черните дни! Може да има някои възможности за печелене на повече пари. Не се уверете, че ще вземете това, което изглежда безопасно, и не се подвеждате от схемите, които обещават бързо възстановяване на инвестициите. Най-добре е да проучите възможните резултати и да помислите за плюсовете и минусите на всеки бизнес начинание или инвестиция.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.