Везни

Можете да очаквате успешен месец в кариерата и финансите. Ще постигнете стабилен напредък по въпросите на междуличностните отношения и здравето. За да обърнете уседналото състояние на бизнеса, ще трябва да поемете някои рискове, за да се справите със ситуацията през първата десетдневка. Похвалите, получени от вас за добра работа на професионалния фронт, ще ви мотивират и насърчат да работите повече. Домът и семейният живот започват да се уреждат след фаза на турбуленция и раздори. Съвместният живот в съвместно семейство ще се окаже окуражаващо, още повече, когато отидете на кратка почивка заедно. Инвестицията в строителния бизнес може да доведе до ползотворни резултати. Вие се оказвате в светлината на прожекторите, когато вашата помощ и принос ще са публично признати.

 

Скорпион

През този месец, късметът може да ви се усмихне. Вашите сериозни усилия могат да впечатлят шефовете ви, което да доведе до парична награда или социално признание. Членовете на вашето семейство вероятно ще бъдат във възторг от вашите постижения. Финансовото ви положение обаче може да не е идеално. Предишните инвестиции могат да донесат само минимални печалби. Раздорите могат да доведат до прекъсване на любовния ви живот. Внимателното третиране по чувствителните теми може да помогне за заздравяването на скъсаните връзки. Пътуването до някоя туристическа дестинация може да ви подмлади. В присъствието на роднини и членове на семейството има вероятност имуществените спорове да бъдат разрешени по взаимно съгласие.

 

Стрелец

Вашият професионален живот може да бъде доста обещаващ. Поемането на повече отговорности на работното място вероятно ще ви донесе бонуси, както и парични облаги. В  личен план може да бъде много оживен и весел. Пристигането на някой роднина в семейството вероятно ще повдигне духа на всички, разпространявайки радост у дома. Романтичният ви живот може да ви причини някои разочарования. Приемането на вашия любовен живот и партньора ви за даденост може да принуди да вземете бързи решения. По отношение на парите е вероятно да направите малки печалби от предишни инвестиции. Преразходът, от друга страна, може да доведе до финансови загуби. Плановете за пътуване с приятели може да се сбъднат или не. По отношение на недвижимите имоти е вероятно да сключите страхотна сделка.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.