Везни

Любовният ви живот може да е малко сложен този месец, но предизвикателствата, пред които може да се изправите, ще ви помогнат да преодолеете пропастта между вас и вашия партньор. Може да получите известна подкрепа и от приятелите си. Ако сте безработни, може да успеете да си намерите работа през ноември. Вероятно ще получите някои възможности за работа, които могат да ви помогнат да промените живота си към по-добро. Може да се радвате на някои допълнителни парични ползи от работата си или да получите нови възможности да печелите повече пари, като например малък бизнес или странична работа.

 

Скорпион

Ноември е чудесен месец за любов, независимо дали сте необвързани или имате връзка. Месецът не е подходящ за пътуване обаче, било то по бизнес или лични въпроси. Може да постигнете една от кариерните си цели и да се насладите на плодовете на упоритата си работа. Намалете разходите си и избягвайте да купувате неща, които всъщност не ви трябват. Все пак внимавайте как харчите парите си и къде ги инвестирате, за да избегнете финансови проблеми. Уверете се, че следите разходите си.

 

Стрелец

Възможно е да възникнат леки конфликти между вас и партньора ви, може да има и неприятности в семейството ви, но лесно ще ги преодолеете. Отделете повече време и внимание на семейните въпроси, за да предотвратите раздуването на дребни проблеми. Финансовите перспективи изглеждат обещаващи този месец и може да видите някои възможности, които могат да ви помогнат да генерирате повече пари. Използвайте креативността и таланта си, за да спечелите повече пари. Новите финансови проекти изглеждат много обещаващи.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.