Овен

През този месец е вероятно да имате разногласия с партньора си, но може бързо да преодолеете притесненията. За тези, които търсят любовен спътник, този месец може да се окаже фантастичен. Вероятно ще имате страхотни работни отношения помежду си, но ще е необходимо търпение. Не е добра идея да се чувствате  твърде зле, когато срещнете финансови затруднения. Дори ако финансовата стабилност е много важна за вас и сте работили усилено, за да я постигнете, все още може да се сблъскате с някои проблеми или забавяния в притока на пари. Но можете да преодолеете тези проблеми като обърнете ситуацията във ваша полза.

 

Телец

Вашият любовен живот може да бъде пълен с възходи и падения този месец. Може да влезете в битка с партньора си. Може да има известно недоумение в любовния ви живот до края на месеца, когато може постепенно да намалее. Вие вероятно сте щедри, когато става въпрос за пари, но не бъдете толкова небрежни по отношение на харченето им. Може просто да се почувствате разочаровани, когато разберете, че не всеки ще ви върне добротата. Научете се да казвате „не“ понякога. В началото може да е трудно и неудобно, но ще се почувствате по-малко притиснати и по-спокойни.

 

Близнаци

Семейният ви живот ще бъде хармоничен този месец. Може да откриете, че се наслаждавате на повече време със семейството и роднините си. Семейните разговори ще бъдат леки и забавни. Възползвайте се от това време, за да подобрите дома си, като пребоядисате стените си или да нанесете някои акценти относно дома си. Това е чудесно време да започнете да планирате финансите си. Чудесен месец да започнете бизнес, ала внимавайте, къде ще инвестирате парите си. Новият бизнес най-вероятно ще ви помогне да имате допълнителни средства.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.