Овен

Първата половина на февруари е чудесно време за вашите лични взаимоотношения. Дори през изминалият месец да сте имали разногласия с партньора си, вече ще можете да реагирате по-зряло и да говорите по-спокойно за чувствата си. Възможно е половинката ви да прояви по-голяма склонност за компромиси, което ще е чудесно.

Може би през февруари ще почувствате, че работата ви върви с бавни темпове и трудно напредвате, затова се концентрирайте повече и проявете необходимото търпение за реализация. Продължете да надграждате способностите си, само така ще ги реализирате успешно през този месец.

Препоръчително е да не недоволствате от финансовото си състояние през февруари. Някои непредвидими фактори, вероятно ще допринесат за вашето парично благо в средата на месецът. Може би, финансовата стабилност в семейството ще се увеличи в края на февруари.

Телец

За необвързаните февруари може да означава шанс за нова любов, а за семейните, развитие. За да се възползвате максимално от това позитивно влияние, е необходимо да се освободите от всякаква обвързаност с миналото, която може да ви попречи да продължите напред. Към краят на месеца ще имате възможност да го направите.

Въпреки трудностите в работен план през февруари, най-вероятно ще се справите, благодарение на вашето усърдие и мотивация за работа. Бъдете особено внимателни през 15 - 20 февруари, защото ще си имате пререкания или конфликти със своите колеги или ръководители.

През целият месец февруари ще трябва да бъдете изключително предпазливи, защото може да попаднете във финансови капани с примамливи предложения за печелене на пари. Една подобна клопка, би могла да ви нанесе непоправими финансови последствия. Изгответе си ясна визия за бюджета и се придържайте стриктно към нея особено от десети февруари.

Близнаци

Пред този месец в повечето случаи ще получите подкрепата на вашият партньор. Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви.

Някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или добро процентово завишение на заплатата към края на февруари. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното си място.

През февруари във финансов аспект ви очаква стабилитет. Ще имате достатъчно пари за всички ваши планове. В случай, че се нуждаете от по-големи инвестиции и още по-свежи пари, спокойно може да използвате резервите си, теглене на кредити или реинвестиция на средствата.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.