Овен

През август може да се наложи да помислите задълбочено и да разберете качествата, които търсите във вашия перфектен партньор, преди да приемете някакво предложение. Към края на месеца по време на кратко пътуване може да попаднете на някой, който ви впечатлява с чара си и ще се зачудите дали това е вашата сродна душа. През първата част от месеца повечето финансови планове ще се материализират. Бъдете внимателни с покупките, защото може да закупите стоки на по-висока цена от нормалната такава. През втората половина от месеца ще може да видите плодовете на своя труд и да внесете известни корекции на работното си място.

 

Телец

Ако сте във връзка и планирате да се венчаете, това може да е подходящата възможност родителите да участват във вашите планове през този месец. Има вероятност да получите тяхната подкрепа. Семейните двойки, които са били в кратка връзка, ще видят, че всичко ще се променя с течение на дните през август. Може да очаквате един динамичен месец в сектор финанси. Още в самото начало на август има вероятност да увеличите своя паричен поток, стига през месец май да сте действали в разумни граници. След 15 август нещата биха могли да бъдат в застой за известен период от време, но това ще е полезно, за да може да преосмислите бъдещи финансови операции. Има вероятност да споделите своя професионален опит с нови колеги.

 

Близнаци

Любовта може да влезе в живота ви по доста изненадващ начин. Този месец вероятно ще получите някои страхотни възможности за романтика. Самотните ще имат възможност да срещнат някой, който има всички качества, които те търсят в партньор. Семейните двойки ще се радват да споделят добра и лесна комуникация.  Август е отличен месец, за да се съсредоточите върху професионалния си растеж, тъй като финансовият успех може да бъде повече от добър. Отбелязването на новите или последните разработки във вашия работен сектор или бизнес сектор ще ви помогне да инвестирате разумно. Вашите умения в областта на финансовото управление могат да бъдат поставени на изпитание, тъй като вероятно ще имате допълнителни разходи към семейство или вашето здраве.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.