Козирог

Ако имате връзка или сте щастливо семейни, погрешните комуникации ще бъдат по-вероятни този месец! Предоставете на партньора си малко повече пространство, когато е необходимо, и поддържайте ясните и честни разговори. Може да се радвате на постоянен поток от финанси през този месец, въпреки това имайте едно на ум да спестите малко пари за черните дни! Най-добре е да проучите възможните резултати и да помислите за плюсовете и минусите на всеки бизнес начинание или инвестиция. Ще  имате някои възможности за печелене на повече пари.

 

Водолей

Обърнете внимание на червената секция от светофара във вашата връзка! Вашите приятели и семейство може да са ви предупреждавали от известно време, докато вие сте ги игнорирали. Не е лесно да слушаш какво имат да кажат, но понякога е за ваше добро. Отделете време този месец, за да прекарате известно време сами, за да си починете и да се възстановите. Отървете се от негативната и нездравословна работна среда и потърсете позиции, които могат да ви позволят да работите по-спокойно, далеч от токсичните шефове или колеги. Погрижете се първо за здравето си и финансовата ви печалба ще дойде след това!

 

Риби

Този месец ще изпитате нова енергия, но от вас зависи да определите как ще се отрази тя на вас и на хората около вас. Възползвайте се от тази енергия за новото начало и за да извлечете от традиционния начин на мислене към модерните подходи, които ще революционизират начина ви на работа. Като цяло, правилното планиране може да ви осигури добри спестявания този месец. Сатурн може да ви даде ценни контакти и успех в бизнеса и комуникацията, а бизнесът, свързан с пътуване, може да ви предостави очаквана печалба.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.