Козирог

Вашата работа и отдаденост вероятно ще ви донесат признание. Започването на нов проект през третата десетдневка вероятно ще донесе парични печалби далеч над очакванията. Има големи шансове старото приятелство да се превърне във връзка за цял живот. Вашият чар и остроумие ще ви превърнат в център на привличане в светско отношение, като привлечете много ухажори с феерична  фантазия. Домът и семейният живот ще бъде спокоен. Пътуването в чужбина с приятелите ви би било преживяване, изпълнено с искра, която ще просвети въображението ви. Избягвайте да търгувате със спорен имот, тъй като това ще урони репутацията ви на пазара. Уверете се, че не пропускате възможностите да реализирате приоритетните инвестиции.

 

Водолей

Ще имате успешен финансов цикъл през октомври и ще започнете новата си кариера със силна нотка. През този период ще се засилят и междуличностните връзки. Ще се радвате на здраво здраве, когато започнете да поддържате компанията на хора, които се грижат за здравето си. Ще видите отчетливо покачване на потенциала си за печалба, което ще ви позволи да изчистите дългосрочни задължения или финансови задължения. Заетите ще се чувстват уредени в работата си и могат да очакват по-нататъшен растеж в настоящата организация. Младите брачни двойки ще се впуснат в златен период на разбиране и грижа за брачния си живот. Инвестицията в повечето области може да бъде правилният избор. Строителството на нова къща или обновяването на дома не трябва да се предприема през първата десетдневка от месеца, тъй като едно ново строителство може да промени статуквото!

 

Риби

Ще се насладите на благоприятен период както на семейния, така и на финансовия фронт, а миналите усилия започват да дават положителна възвръщаемост през октомври. Бизнесмените ще могат да разширят обхвата си с нови партньорства. Вашите усилия и отдаденост вероятно ще бъдат възнаградени с повишение до по-висок пост, с повече отговорности и свобода. В романтичните връзки ще се появяват незначителни различия, малко разбиране и компромиси ще бъдат ключът към разрешаването им. По-младите в семейството ще донесат гордост със своите забележителни постижения. Пътуването в кратки срокове ще донесе удоволствие много повече от очакванията ви. Избягвайте инвестициите в недвижими имоти. Може да се заемете с ремонт на наследствен имот, който е влязъл на ваше име наскоро.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.