Козирог

Можете да очаквате с нетърпение някои невероятни възможности, които пътуването може да донесе, като среща с някой нов човек, съживяване на ума ви или дори получаване на бизнес или възможности за кариера. Възможно е да има и кариерно израстване и вероятно ще останете доволни от предимствата, произтичащи от повишение или повече възможности за работа. Но не забравяйте да насочите вниманието си и към здравето си и да си почивате достатъчно. И все пак внимавайте как харчите парите си, защото може да има неочаквани и неприятни изненади във вашите финанси.

 

Водолей

Вашият брачен живот може да изисква повече внимание от вас този месец. Може да има някои изненади, проблеми или промени в дома ви, които може да ви разстроят, но се опитайте да контролирате емоциите си, докато се занимавате с тези перипетии. Изправете се спокойно пред тези предизвикателства и ще успеете да ги преодолеете. Вашата кариера и финанси ще получат тласък този месец. Ако планирате да инвестирате, внимателно обмислете да вложите парите си в проект, в който се чувствате добре, и ще се насладите на финансовите награди по-късно.

 

Риби

Най-вероятно през ноември ще изпитате хармония във връзката си и ще откриете, че се чувствате по-дълбоко свързани с партньора си. Ще има много възможности за подобряване на дейността в кариерата ви, но винаги помислете два пъти и обмислете внимателно всички страни и фактори, преди да вземете решение. Правилните решения ще ви дадат благоприятни резултати по-късно. Ще се радвате на много възможности да подобрите финансите си и този месец ще бъде печеливш за вас. Добър момент е да инвестирате парите си, но винаги обмисляйте рисковете и избягвайте да вземате решения.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.