Козирог

Може да се окажете увлечени от някоя изкусителна авантюра! В случай, че не сте били в добри отношения с някои хора, през месеца може да се окажете приятели. Ако сте семейни, може да осъзнаете, че вашите настоящи убеждения и действия оказват особено влияние върху брака ви. Възползвайте се от тази възможност, за да направите някои промени за  подобрения. Много е вероятно известна нервност да ви съпътства още в началото на месеца. Нерешени вътрешни проблеми, или емоционална несигурност, или просто неудовлетвореност от развитието на някои професионални и финансови ситуации.

Водолей

Намерете начин да се насладите на половинката си! Влейте малко искри във връзката си, като се осмелите да опитате нови неща или отидете на нови места. Ако сте самотни, може да предстои нова връзка, която не ви оставя друга възможност, освен да направите някои промени в ежедневието си. В края на краищата ще има възможности за задоволяване на вашите нужди, но от средата на месеца ще трябва да обърнете внимание на това как сравнявате и уважавате мненията на другите, в противен случай ще влезете в дразнещи дискусии.

Риби

Този месец възприемайте любовта като приключение, а не като нещо, което трябва да следвате. Вижте го като непрекъснат процес на самооткриване. Продължавайте да изследвате какво наистина искате да правите, оставяйки любовния си живот да засегне на задната седалка засега. Ако сте във връзка и искате да промените нещата с партньора си, възползвайте се от това време, за да направите нещо положително и обърнете внимание на проблемите, които се нуждаят от лечение. Продължавайте да следите приходите и разходите си и ако смятате, че нещо не е наред, не вземайте никакво решение. Планетите ви дават знак да стоите далеч от неприятностите. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.