Козирог

Семейните двойки може да попаднат в конфликтни ситуации с половинките си през средата на февруари. Негодуванието ще бъде провокирано от битовизми. До краят на този месец ще трябва да обсъдите всичко, което не ви допада във взаимоотношенията.

Очертава се един доста труден месец за вас, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да очаквате разочарования още в началото на февруари.

Началото на този месец няма да е особено успешен финансов период за вас, но през втората половина паричното ви състояние ще се подобри и ще можете да продължите по обичайния си начин на живот. В края на февруари е много вероятно да получите изгодно инвестиционно предложение.

Водолей

През целият този месец не смесвайте работата с удоволствието. Възможно е в любовен план да усетите тръпка на работното място, но това да ви донесе повече проблеми. Помислете добре дали има смисъл да се впускате в тази авантюра.

Грешките, неорганизираността и неточностите са неизбежни през този месец в работата ви. Бъдете внимателни в общуването с колегите. Има вероятност да се сблъскате с тях от средата на февруари, или да провокирате конфликти и противопоставяне.

Февруари ви предупреждава, че ще изпитате остра нужда от пари. че В началото на ще може да си позволите скъпа придобивка, а през останалите дни вероятно ще връщате кредити, лишавайки се от доста удоволствия. Не се захващайте с рискови действия или хазартни игри, защото ще затънете в дългове.

Риби

Февруари вероятно ще бъде благосклонен към вас в личен план. Може да се надявате на възраждане на отношения или започването на нови такива. Възможни са бляскави събития в любовните отношения, които биха могли да доведат до годеж или венчавка.

През този месец е възможно да бъдете изправени пред съвсем нов и неочакван тест на работното място. Не проявявайте съмнение и не губете доверие в себе си, така ще съумеете да заобиколите привидно по-големите евентуални проблеми.

Очакваните доходи през февруари ще се дължат на работата и усилията ви, които сте вложили в предишния месец. Към средата на месеца може спокойно да си отдъхнете, защото ще имате възможност дори да спестявате, макар и по малко. Не предприемайте рисковани финансови операции, както и да давате пари назаем.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.