Козирог

През януари вероятно ще бъдете разтърсени от определени спомени, които ще ви напомнят забравени преживявания в любовта. Това си има своята положителна страна и ще породи положителни предчувствия, че нещо хубаво ще се случи. Като цяло януари ще ви донесе много любов.

Безплодните занимания може да ви изядат времето необходимо за работа през целия януари. Уверете се, че вашата упоритост не отива просто така в „кошчето“. Концентрацията върху работата със сигурност може да ви даде повече ефективност в работните процеси. Месецът е подходящ за работни пътувания.

Във финансово отношение през този месец ще се наложи да бъдете малко по - внимателни. Януари може да ви поднесе неприятни изненади и ще се окаже, че плащате твърде много, отколкото е необходимо.  Ще трябва да направите точно и правилно проучване на пазара, преди да закупите каквото и да било.

Водолей

В личен план ще трябва да си зададете някои въпроси. На прага сте на нов период от живота си, а това изисква известни равносметки. Има вероятност да изпитате чувствата на партньора си. Можете да подхранвате вашата връзка, като проявите повече страст през този месец.

Отношенията ви в професионален план ще се развиват добре. Вероятно ще бъдете много енергични. Ще се придържате към принципите си на работното място. Може би през януари ще проявите повече гъвкавост, която ще компенсира някои ваши грешки допуснати през 2019 година.

Януари ще бъде интересен и важен месец, който ще повлияе силно върху бъдещето ви. Въпроси, свързани с финансите ще бъдат решени по най-добрия възможен начин. Късметът е на ваша страна, но все пак се оглеждайте внимателно около себе си за важните подробности, които може да пропуснете.

Риби

През първият месец от 2020 година, някои хора от близкото ви обкръжение ще допринесат за определени конфликти. Опитайте да избегнете провокациите, макар и да ви бъде трудно. Едва през последните дни на януари може да очаквате влошаване на нещата в семеен план.

Относно вашата кариера, ще ви се отворят възможности за изява, както и за някои нови начинания, които представляват интерес за вас. Това ще ви мотивира и амбицира силно, карайки ви да вземете важни решения, отлагани досега.

Вероятно ще имате срещи и дискусии от бизнес характер. Трябва да бъдете по-отстъпчиви и умерени, защото януари ще бъде капризен по финансовите въпроси. Перипетиите, които ще се появят в бизнес план, ще са по-скоро поучителни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.