Овен

Възможно е, през ноември да имате някакви разногласия с партньора си. Понастоящем сте доста заети, за да не забележите, че около вас се зараждат някакви разногласия. Опитайте се да бъдете по-внимателни, за да нямате подобни трудности от такъв характер. Семейните двойки ще поемат по различен път от този, установен до преди няколко месеца. Това може да бъде някаква  новост или прелюдия към по-нататъшни трудности.

През целия този месец трябва да поддържате своята концентрация на работното място, демонстрирайки вашите професионални способности. През ноември месец ще се наблюдават различни резултати по отношение на финансите. Вероятно, ще имате възможност да похарчите пари за обзавеждането на вашия дом. Бизнесмените да очакват значителни печалби към края на този месец.

Телец

Опитайте се през целият месец  да поддържате своето позитивно отношение, тъй като това със сигурност ще ви помогне в личните отношения. Вероятно, сте изпитали какво означава да сте сдържани, така че променете стратегията си. В случай, че сте неангажирани, ще накарате доста хора да ви оценят по достойнство. Много е вероятно, през този месец да поемете не една критика или дори да получите отказ. Бъдете готови за всякакви изненади.

Още в самото начало на този месец може да очаквате прилив на пари, за да облекчите досегашните си финансови стресове. Също така, е възможно да получите неочаквани финансови печалби между 18-ти и 21-ви ноември. Избягвайте всякакви рискови договори, сделки или инвестиции. Положете усилия да сте предпазливи по финансовите въпроси с непознати хора, особено към 29-ти този месец. 

Близнаци

Опитайте се да оцените всеки един жест, който ще ви бъде направен, защото този месец може да започнете да изпитвате смесени чувства, особено към човек, който никога не е бил много открит с вас. Двойките ще подобрят комуникацията си, само ако намерят смелостта да се изправят пред определени теми, които засега са били табу. Няма нищо лошо в това да говорите откровено с човека, силно обичате.

Навярно, ще се насладите на финансовото си състояние през този месец. Ще имате шанса да получите достойни възможности за печелене на пари, както и за спестявания. До 17-ти ноември очаквайте желаните от вас печалби. Бизнесмените също могат да постигнат прогрес, благодарение на вложените усилия до момента. Инвестициите могат да бъдат на приливи и отливи като заложени печалби, но така или иначе не се очертават сериозни финансови трусове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.