Овен

Внимавайте какво споделяте с приятелите си днес. В никакъв случай не разказвайте за личните тайни на половинката ви на всеослушание, защото когато любимият човек разбере, ще се разочарова затова, че сте постъпили крайно нетактично.

Погрижите се за здравословното си състояние днес, въпреки че ще бъдете в чудесна форма. Така ще се предпазите от някои непредвидени неразположения. Бъдете предпазливи към хранителния  си режим, повече сурови плодове и зеленчуци ще ви  бъдат само от полза.

Телец

Не се страхувайте да опитате нещо ново и да експериментирате с всичко, което партньорът ви предложи. Настройте се за нещо вълнуващо, което ще ви вземе ума. Половинката ви ще оцени готовността ви да се хвърлите в дълбокото.

Днес ще се наложи да изберете балансирана диета, която ще ви помогне да постигнете целта си, макар и в по-дълъг период от време. Не се подлагайте на екстремни диети и глад.

Близнаци

Денят е подходящ да обсъдите финансовите въпроси свързани с предстоящо пътуване, което планирате. Това ще ви мотивира да сте още по-пестеливи за романтичната ви почивка.

Препоръчително е да си създадете стриктен списък на физическите упражнения, които ще вършите. Необходимо постоянство във вашите тренировки, където ще може да се разтоварите от насъбралото се натоварване през седмицата.

Рак

Накарайте партньорът си да се усмихне днес като го развеселите с някоя шега. Отклонете вниманието на половинката ви от проблемите и тревогите. След като се почувствате по-спокойни ще можете да се гледате в очите и да споделите чувствата си.

Придържайте се стриктно към диетата си днес, и обърнете внимание на количеството храна, което изяждате и калорийният ви прием. Преяждането може да допринесе за неразположения и тежки здравословни последствия.

Лъв

Има голяма вероятност днес да получите отговорите на въпросите, които отдавна сте задали доста дни насам. Навярно, ще чуете нещо приятно изненадващо, което не сте очаквали, въпреки, че познавате добре любимия ви човек.

Вероятно днес имате нужда да излезете от интровертното си състояние и да съживите социалните си контакти. Насладете се на прекараното време с ваши приятели, които са любители на спорта.

Дева

Ако нещо ви мъчи, то не отлагайте и говорете направо в прав текст с партньора си. Няма смисъл да задържате емоциите в себе си. Бъдете максимално честно и открити, и заедно ще откриете правилният път, по който да продължите.

Бъдете уравновесени и не изпускайте нервите си през този ден. нервите! И най-малкото раздразнение може да ви завиши осезателно , нивото на стрес.

Везни

Доверете се на шестото си чувство и правете това, което обичате и ви доставя радост. Привлечете партньора си на ваша страна и направете този ден вълнуващ изпълнен с положителни емоции.

Днес е препоръчително да обърнете специално внимание на здравето си. Вероятност имате необходимост от промяна на хранителните си навици. Избягвайте прекомерния прием на храна, защото ще ви се отрази зле, а тялото ви трябва да се детоксикира.

Скорпион

Ако изпитвате известни съмнения и нещо ви притеснява в поведението на партньора ви, ще е добре да поговорите с ваш, доверен приятел, за да чуете една по-различна гледна точка от безпристрастен страничен човек. Така, бързо ще ви се изясни ситуацията.

Като цяло денят ще премине без никакви здравословни предизвикателства. Но ако продължавате да се пренатоварвате, има риск психическият стрес да ескалира. Не поемайте толкова много ангажименти наведнъж и си почивайте по-често.

Стрелец

Ако не сте сигурни какво да предприемете през този ден и какъв да е следващият ви ход, то оставете половинката ви да изберете сред възможностите, които ще предложите. Нека, последната дума да не бъде ваша, защото днес не сте в позиция на доминиращи.

Днес се очертава да бъдете в добро здравословно състояние. Ще бъде чудесно, ако започнете да правите редовни упражнения, за да повишите енергийното си ниво или да повишите имунната си система. силата си на съпротива.

Козирог

Преди да попитате партньорът си какво му е и защо изглежда угрижен/а, ще гледате и слушате всяка дума, и всяко действие. Наблюдавайки внимателно поведението на половинката си, много неща ще ви станат ясни. Едва тогава използвайте опцията Подкрепа.

Изглежда, че днес ще бъдете изнервени, което може да се отрази на мислите ви. Въпреки че соматичното ви здравето няма да пострада, ала останете ли под тъмното було на негативизма, тогава има вероятност да се разболеете.

Водолей

Постоянството ви с малките жестове и дребните знаци на обич, ще ви се отплати щедро днес. Любовта ви ще процъфти, навлизайки в нова фаза. И все пак, не злоупотребявайте с доверието на любимите ви хора.

Днес са възможни леки здравословни проблеми, но ще се възстановите сравнително бързо. Хората на възраст да не се безпокоят, защото старите болежки ще стихнат. Препоръчително е да увеличите своята физическа активност някъде на чист въздух.

Риби

Конфигурацията на планетите през този ден ще ви предостави шанса да установите силна връзка с партньора си. Отворете сърцето си за любимия човек и направете така, че партньорът ви да се чувства сигурно и безопасно в обятията ви.

Вероятно неприятната настинка няма да ви безпокои повече. Ако имате ставни болки също ще отшумят. Хранете се повече със здравословна и питателна храна, без да използвате тлъсто и мазно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.