Овен

Ден изпълнен с емпатия и подготовка за най-дръзките стремежи в културен и творчески план. Не се очертават катаклизми в отношенията. Не мечтайте, а действайте! Също така, е важно да не оставяте даден проблем да остане нерешен през този ден. Направете всичко възможно по силите си, за да върнете нещата в нормално им състояние възможно най-бързо.

Телец

Днес е време на почивка, на спокойно и заслужено наслаждение в компанията на тези, които обичате, споделяйки радостта с приятелите. Избягвайте обаче изолираните места и неудобните дестинации. Възможно е да влезете в конфликт през този ден, затова трябва да се въоръжите с много търпение, защото няма да ви бъде лесно да спечелите възникналият спор. Вашата добронамерена упоритост няма да позволи да се предадете, докато не постигнете победа и спокойствие в словесната битка.

Близнаци

Щастието ви очаква в стените на вашия дом, обгръща живота ви и носи вътрешно спокойствие. Рядко ви се случва да имате усещане с такава интензивност. Изглежда, че целият свят е ангажиран да ви достави много удовлетворение. С изключителното си красноречие ще успеете да убедите хората, с които разговаряте без да влагате много усилия. Навярно, ще общувате с голямо въображение, което ще ви позволи да намерите оригинални решения и подходи, без дори да се наложи да повишите тон.

Рак

Това, в което сте вярвали, че ще се завърне при вас и не се е върнало ще ви накара днес да промените отношението си. Едва ли, ще искате да застрашавате плановете си за ново романтично приятелство. Освен това, днес може да изпитате затруднения при вземането на правилните решения при възникващите проблеми. Поради тази причина вероятно ще изпаднете в дълбините на отчаянието, но със сигурност ще успеете да се справите и с най-трудните ситуации.

Лъв

За да подобрите настроението си, обикновено трябва да подобрите цялостния си начин на живот, в противен случай никога няма да сте доволни от това, което правите. Може би, днес би било подходящото време да промените нещо в себе си. Със сигурност няма да се откажете, докато не стигнете до сърцевината на въпроса, доказвайки своето лидерство, поемайки инициативата за разрешаване на всеки един разразил се конфликт. Едва ли, днес ще ви интересува, дали ще бъдете повалени словесно, защото ще се издигнете като феникс от пепелта, изразявайки своята мощна духовна вътрешна сила.

Дева

Ако изпитвате недоволство от всичко, което ви заобикаля, напълно е възможно първопричината за вашия дискомфорт да сте самите вие. Трябва да се примирите с този факт и да отстраните някои плевели от характера си, за да се чувствате доволни. Навярно, днес ще бъдете изключително ефективни със справянето на всеки един проблем. Може би, не обичате трудностите в живота и затова ще изберете да сте възможно най-практични. Също така, няма да се успокоите, че нещата са напълно решени, докато не поемете всичко под ваш контрол.

Везни

Трябва да сте предпазливи днес, защото някои от постигнатите цели биха могли да станат мишена за някои хора и това ще им позволи да се възползват от вас. Също така, е възможно в момент на слабост да ви поставят в нежелана ситуация. Въпреки всичко, ще използвате вашата пословична дипломация и чувството си за баланс, за да внесете баланс между враждуващите страни. Определено ще се отвратите от всеки един спор или конфликт, но е възможно да ви липсва смелост, за да се изправите срещу другите. Истината обаче е, че без много шум ще овладеете възникналите спорни ситуации.

Скорпион

Денят може да бъде много обещаващ за вас, но въпреки това, не във всички случаи ще даде желаните и очаквани резултати. Това може да бъде важна отправна точка днес, върху която следва да помислите. Също така, съдбата ще ви постави в ролята на посредник при възникналите конфликти. За да се справите с проблемите, трябва да бъдете в съюз с вашата ексцентричност. В крайна сметка, ще намерите изход от нежеланите спорове или скандали, защото решенията ви ще бъдат не само екстравагантни, но и изключително ефективно миротворни.

Стрелец

Ако забележите, че около вас цари безразличие и анархия, ще трябва да си направите труда да приповдигнете душевността си, като направите нещо активно. Поставете в пълна хармония невъзпитаните и досадни мисли. Отговорът, как да се справим с проблемите през този ден, ще бъде само един: Най-добрият възможен начин е винаги да казвате истината право в очите. Притежавате тройната формула: Оптимизъм, на който никой не може да ви се противопостави, Съпричастност към хората и Чувството ви за хумор, което може да тушира дори и земетресение. Ще неутрализирате всяка лъжа и шикалкавене, защото това са основните ви омразни врагове.

Козирог

През този ден ще имате възможността да вземате решения по всяко едно отношение относно личния ви живот. Но днес ще трябва да помислите малко повече за семейството си и да положите повече грижи. Натикайте конфликтите в най-близкия ъгъл! В случай, че сте изправени пред проблем и трябва да решите как да се справите с него, благоразумието и търпението ще бъдат двата основни атрибута, които може да включите през този ден. Най-вероятно ще изберете да подходите към проблемите бавно и стабилно, за да не се втурвате неблагонадеждно в нещата и в крайна сметка да се окаже такъв резултат, за който може само да съжалявате. Вашето силно чувство за справедливост ще се погрижи за всичко и ще успеете да намерите надеждното решение, за да избегнете бъдещи конфронтации.

Водолей

Възможно е някои от вас да бъдат обзети от безполезността и клюките, оставяйки реалния живот зад себе си. Препоръчително е да помислите върху това и не се оставяйте да бъдете подведени от любопитството да узнаете нещо, което не ви засяга лично. Без съмнение ще потърсите разумният начин за разрешаването на проблемите днес, защото е много вероятно да се опитате да угодите на всички, а това определено ще се окаже трудна задача за вас през този ден.  Опитайте се да участвате с обмен на идеи, а не в излишен спор. Бъдете ясни, разумни, идеалистични и толерантни, и няма да ви е непосилно да намерите решение на проблемите с цената на какъвто и да е било успех, макар и частичен.

Риби

Ако искате да поемате някакви рисковани действия, това не е подходящият ден да го направите. Трябва да изчакате следващата седмица или поне няколко дни, защото без стратегия и без адекватна подготовка, няма да можете да извършите епични подвизи. Много е вероятно нервната ви система да се окаже твърде лабилна днес, особено когато ви предстои да се сблъскате с конфликти. Но, не се притеснявайте, ще имате много опции, които ще ви помогнат да решите как да се справите с проблемите си. Нервите ви няма да бъдат вашите съюзници, а напротив, но определено търпението ще бъде една от силните ви страни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.