Овен

Днес, ще сте романтично настроени към вашия партньор. Ще сте в отлично настроение и ще му отдадете цялото внимание и обич, на което сте способни. Накарайте половинката си да се чувства така, все едно е център на вселената.

Дайте си почивка от пазаруването и обърнете внимание на семейството си със забавни занимания у дома. Не е нужно всеки ден да купувате някакви неща за семейството си, за да ги зарадвате, напротив може да разглезите децата си по този начин.

Телец

Тлеещият сексапил и страст ще излязат наяве днес, благодарение на чудесното разположение на звездите в този момент. Партньорът ви ще бъде приятно изненадан от вас и определено ще ви направи комплимент. Подгответе се за гореща нощ.

Ако сте в затруднено финансово положение, то не се страхувайте да поискате помощ от ваши роднини. Дори подкрепата да не под формата на пари, а само на съвети, определено ще ви е от полза.

Близнаци

Днес, вероятно ще обмислите някои идеи, които искате да реализирате с вашия партньор в по-дългосрочен план. Плановете ви ще са насочени за поне една година напред. Ще е добре да обсъдите с половинката си и как се виждате като двойка след пет години например.

Когато става въпрос за печелени на пари, обикновено винаги сте подготвени и знаете какво да правите. Имате връзките и контактите, които са ви необходими, за да предлагате услугите или продуктите си на по-голяма аудитория, така че само от вас зависи как ще го направите.

Рак

Обсъждането на даден проблем с партньора ви може да ви разстрои, но трябва да изчистите и тази пречка. Започнете с отворени въпроси и изслушайте отговорите на партньора ви, без да излагате мнението си и доказателствата за вашата теза, преди да сте чули това на половинката ви.

Не харчете безразборно, все едно утре няма да съществува. Спестяванията ще са по-важни от всякога в този момент, така че не се поддавайте на рекламите в мрежата, които ви изкушават с ниски цени.

Лъв

Ако скоро сте посели зрънцето на примирието с вашият партньор, то не забравяйте да му осигурите достатъчно слънчева светлина и да го поливате редовно. Така любовта ви ще разцъфне като красиво цвете много скоро.

Ако не правите емоционални покупки онлайн, то ще може да спестите не малко пари. Изкушенията са навсякъде около вас, но се замислете дали наистина се нуждаете от поредната дреха или крем за лице, при условие, че вече имате подобни в наличност. Наложете си правилото докато не изразходите даден продукт до дъно или не скъсате някоя дреха, да не си купувате нищо ново.

Дева

Не пренебрегвайте партньора си, заради служебни ангажименти или постоянно следене на социалните ви мрежи. Осигурете си няколко часа далеч от компютъра и телефона, за да прекарате малко време насаме с половинката ви.

Не е време да се борите за власт и слава в този момент. Кариерата ви може да е застой, но това ще е само временно, така че не бъдете твърде настоятелни да получа

Везни

Денят ще е отличен да прекарате в забавни закачки и игри с партньора ви. Позволете си да се отпуснете и да не правите всичко по строго определен план. Насладете се на малките неща и радости в живота ви.

Не очаквайте да се адаптирате към трудната финансова ситуация за една нощ или една седмица дори. Правете малки стъпки, които да ви носят ежемесечни приходи, макар и в по-малък обем. Сега е моментът да продадете всичко ненужно от дома си, чрез сайтовете за безплатни обяви.

Скорпион

Ако имате усещането, че са надвиснали тъмни облаци над вашата връзка, се замислете за поведението ви спрямо партньора ви в последните дни. Анализирайте допуснатите грешки и се извинете за острите си думи.

Възможно е да приемете идеята да опитате нови неща, които до момента не сте пробвали, макар и на по-ниски цени. Може да се изненадате от качеството на някои по-бюджетни продукти, които до момента сте смятали за боклуци. Не винаги цената определя качеството, тъй като често плащате повече за луксозна опаковка и името на даден бранд.

Стрелец

Ако партньорът ви е по-затворен днес и не в особено добро настроение, то може би ще е по-добре да не му задавате безброй въпроси и да му досаждате. Оставете го да реши даден проблем, който го тревожи и по-късно ще е по-общителен и предразположен към разговори с вас.

Днес, може да ви хрумне идеята за обновяване на дома ви и започването на някаква ремонтна дейност. Помислете добре какъв дял от финансите ви трябва да отделите за подобно нещо и дали наистина ще си струват вложените пари.

Козирог

Много е възможно днес да има напрежение в семейството и трудно да изтърпите всичките спорове и караници. Ако е необходимо си дайте малко време, в което всеки един от двойката ви да прекара сам. Не взимайте решения под афект.

Звездите ще са в добро разположение за вас, що се отнася до финансовите въпроси. Въпреки че ще имате възможността да си позволите нещата от първа необходимост, не е изключено да се чувствате малко потиснати днес от дългата изолация вкъщи.

Водолей

Направете времето, което прекарвате с партньора ви ваш приоритет днес. Погрижете се за себе си, за да засилите вашият чар, който ще омае партньора ви. Не забравяйте да си осигурите и някои лакомства, които и двамата обичате.

Без значение колко зле се чувствате от настоящата финансова криза, мозъкът ви не бива да спира да работи, мислейки за нови начини като изход от тежката ситуация. Начертайте си подробен финансов план, който да следвате в бъдеще.

Риби

Много е вероятно да чуете някакви неверни слухове за вас и партньора ви от ваши близки или приятели. Не си хабете нервите за подобни неща и подминете с усмивка хорските приказки. Насочете енергията си към вашият партньор и неговите желания.

Когато сте отчаяни от финансовия си статус имате два варианта – или да се затворите в себе си и да не предприемете нищо или да измислите начин, по който да подобрите нещата. Сега е момента да реализирате новите си идеи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.