Овен

Опитайте се да бъдете по-гъвкави и достъпни за другите и най-вече по-желани. Ако сте влюбена двойка, организирайте специална вечер за партньора си.

Добри взаимоотношения със Стрелец и Риби. Избягвайте всяка вербална битка с Близнаци, в повечето случаи ще бъдете от губещите.

Телец

Днес звездите се очертават да бъдат недобронамерени към вашия знак. Много е вероятно да бъдете по-раздразнителни и истерични. Преди да отговорите или зададете въпрос помислете три пъти, защото може да проявите агресивност. грубо, помислете два пъти, може да съжалявате горчиво..

Ще намерите допирни точки със Скорпион и Водолей, но днес ще започнат проблеми със знакът Овен.

Близнаци

Достатъчно сте мислили с какво приятно да изненадате половинката си. Днес е времето да се премине от думи към дела. Вече няма право да отлагате дори и за минутка, вашата любвеобилност се очаква с трепет.

Ще стигнете до споразумение със Скорпион и Лъв. Битката с Овен няма да изтрае и един рунд, ще го „нокаутирате“ още в самото начало.

Рак

Опитайте се да бъдете по-дипломатични и избягвайте да атакувате партньора си. Вашата агресивна и мощна страна може да развали красиви моменти във вашите взаимоотношения.

Ще си пасвате чудесно с Дева и Козирог, но отношенията ви с Овен ще бъдат малко ненадеждни.

Лъв

Може би ще ви направи впечатление, че половинката ви скрива нещо от вас. Не бързайте с изводите и преценете спокойно ситуацията. Изчакайте още няколко дни и едва тогава си разкрийте картите.

Добри взаимоотношения с Близнаци и Везни. За сметка на това, очаквайте известни напрежения с представителите на вашата зодия.

Дева

Опитайте се да бъдете по-малко задушаващи и потискащи. Вашият партньор се нуждае от повече въздух и независимост. Прекалената любов понякога води до обратен ефект. Бъдете умерени!

Отношенията ви ще бъдат ок с Рак и Водолей. Бъдете много внимателни със Стрелец.

Везни

Опитайте да се възползвате от възможностите, които ви предлагат звездите днес. Не се страхувайте да опитате нещо ново, различно от това, което сте правели до този ден, време е за нещо по-развлекателно.

Чудесни „танци“ с Лъв и Стрелец. Жалко, че с Козирог ще се разминавате и по нито един въпрос няма да даде съгласието си.

Скорпион

Може би не сте си изяснили изцяло отношенията си със старата любов или близък приятел. Днес е подходящият момент да се изясните и поставите точка, всяко отлагане ще доведе до агония.

Много добро партниране с Телец и Близнаци. Трудно ще се справите с прекалено притискащият ви представител от зодия Лъв.

Стрелец

Ще искате от вашият партньор, да знае как да ви импонира, да бъде в крак с вашите желания. Също така да реагира на вашите провокации, позволявайки ви да пътувате във въображението си.

Меки и топли взаимоотношения с Овен и Везни. Едва ли ще се чувствате комфортно с представителите от зодия Риби.

Козирог

Въпреки силното ви желание за стабилни и хармонични отношения, вашите колебания или страхове ще ви вкарат в меланхолия. Такива ситуации ще ви принудят да се оплаквате по-често и може да дестабилизира отношенията.

Въпреки някои усложнения бързо ще възстановите различията си с Рак и Риби. Но ще ви бъде ужасно трудно да се разберете с Везни.

Водолей

Ще имате малко препирни с партньора си. Опитайте се да сте спокойни и избягвайте да реагирате на провокациите, просто изчакайте и не губете търпение.

Благоприятни отношения с Телец и Дева. Очаквайте неочаквани изненади от Лъвовете. 

Риби

Ще имате възможност да прекарате време с любимите си хора през този ден. Ангажирайте се заедно с половинката си, за да си прекарате денят чудесно някъде извън градът.

Относително добри взаимоотношения с Близнаци и Козирог. Бъдете внимателни с представители на зодия Овен.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.