Овен

Много рационален ден да помислите за бъдещето и да си представите къде бихте искали да бъдете отсега нататък. Въпреки това не бъдете прекалено точни в детайлите обаче, тъй като този ден ще започне с някаква бурна фаза. Навярно ще бъде непредсказуема и изпълнена с неуспехи, които ще ви принудят да адаптирате вашите празнични планове за обстоятелствата, които могат да се променят без предизвестие.

Телец

Не се притеснявайте от твероятността, че през този ден може да има нервни ситуации по семейно битовите въпроси, с които ще трябва да се сблъскате. Проблемите ще бъдат не само решени, но ще имате и отлични възможности да излизате повече заедно и да се насладите на свободното си време.

Близнаци

Очертава се един много жив и искрящ, изпълнен с отлични идеи, общителен и енергичен трети март. Ако имате конкретни проекти, които искате да реализирате, свързани със семейството, романтичната ви връзка, бизнесът или свободното време, можете спокойно да се възползвате от благоволението на звездите през този ден.

Рак

Най-вероятно ще имате голямото желание да се срещнете с хората, да се отворите към света и да се забавлявате. И всичко това, благодарение на вашата неизчерпаема жизненост. Но този епичен трети март може да обърне тази тенденция, поради някакво неразбирателство в семейството. Но ако не драматизирате нещата ще се убедите, че тези абсолютно неочаквани малки проблеми са разрешими.

Лъв

Този ден е идеален за забавление и за всички удоволствия, които правят живота приятен и „вкусен“. Но има вероятност настроението ви да бъде твърде облачно,  може би причинен от неразбиране в семейството или с приятелите. Бъдете много внимателни, защото има индикация да се скарате отново с вашия любим човек или семейният ви партньор, това определено ще разрушите благоприятният климат.

Дева

Навярно днес ще се прояви в желанието ви да срещнете нови приятели, да се забавлявате, да пътувате, кратко или дълго, да излизате повече и да ви предоставя всички онези удоволствия, които правят съществуването ви приятно. Въпреки това, като всеки мартенски ден и този ще бъде капризен. Възможно е да бъде доста бурен особено за чувствата, а емоционалните виелици също могат да засегнат отношенията в семейството.

Везни

Трети март ще ви предложи най-добрите си услуги за вашата душевност, чувството за любов под всякакви форми, която се отнася до семейството, децата или партньорите ви. Опитайте се да не рационализирайте онова, което чувствате и стойте далеч от коментари, критики, завист и клюки - това ще бъде слабото ви място през този ден.

Скорпион

Денят ще започне с ентусиазъм и жизнерадост, увереност във вашите способности, но и с известно напрежение, поради може би малко натрапчивия начин на изразяване на вашите мнения. Дръжте този аспект на характера си встрани, защото има вероятност да ви причини само някакъв дискомфорт, който вероятно ще предизвика разгорещени дискусии.

Стрелец

Този празничен ден вероятно ще започне малко колебливо за вас. Възможно е да се прояви известна изнервеност в ситуации, които няма да знаете как да управлявате. Проявете малко търпение и изчакайте няколко часа, защото вашата духовна изящност ще се възвърне. Спокойствието ще увеличи основните поводи, които ще развеселят свободното ви време. Така ще можете да изследвате събитията с по-обективен поглед.

Козирог

Ще се наложи да обърнете сериозно внимание на вашата емоционалност през този ден. Вероятно ще бъдете изпълнени с мисли и съмнения, вследствие на известно объркване от миналото, което като мъгла ще ви попречи да виждате ясно нещата, които се случват около вас. Препоръчително е да потърсите съвет от мъдър приятел или близък, преди да вземете някакво окончателно решение.

Водолей

Малко объркване ще настъпи във взаимоотношенията, семейните, любовните или социалните през този ден. Ала ще се почувствате достатъчно уверени в себе си и в своя избор, за да устоите на всичко, може да сте готови да изядете целия свят наведнъж едва ли не, за да постигнете поставените си цели. Динамичността ви ще се увеличава все повече и повече.

Риби

Навярно ще започнете този празничен ден с много увереност във вашите умения, общителност, съчувствие и спокойствие. Вашите отлични качества биха могли да ви помогнат да се възползвате от чудесни възможности за подобряване на живота си, каквото и да си пожелаете, семейство, интимна връзка или общуване с приятелите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.