Овен

Изглежда, ще посрещнете този ден с намръщено лице, навярно това ще е така, защото ще се сблъскате с всякакви съмнения и подозрения. Взаимоотношенията в семейството ще бъдат колебливи.Така или иначе, въпреки трънливите пътища, ще се справите добре.

Този ден изглежда ще бъде необичаен. Умореният ви ум ще се нуждае от малко повече почивка. Ще се опитате да го контролирате, но ще изпитате евентуални болки в главата.

Телец

С напредването на деня, вероятно ще се сблъскате с противоречията на взаимоотношенията в семейството. От една страна меки и любвеобилни като топъл нежен дъждец, от друга страна обаче непоносимо отчайващи, дори дразнещи и досадни.

Обърнете внимание на вашето здраве днес. Ако се пренатоварите с повече физически труд, здравето ви може да пострада. Яжте храна изпълнена с витамини и протеини, за да поддържате доброто си здраве.

Близнаци

Определено ви чака един страхотен ден, изпълнен с интересни перспективи за свободното ви време, отлични възможности да се срещнете с приятели и приятни хора, да напуснете сивото ежедневие и да се насладите на уикенда извън града.

Вашата амбиция и решителност значително ще се увеличи днес. Ще съумеете да се справите с всичко належащо, но не прекалявайте, все пак е почивен ден. Препоръчителен е приемът на морски дарове, салати и леко разтоварване чрез фитнес.

Рак

Като цяло, този ден ще е изпълнен благоприятни ситуации, на които ще се възрадвате. Въпреки добрите новини, ще трябва да практикувате трудното изкуство на търпението и да отложите гнева, защото всичко хубаво се постига с болка, а не с бушуващи разгневени мисли.

Вероятно, вашето здраве може да е причината за безпокойство през този и без това скучен ден за вас. Ако е необходимо, дайте си достатъчно почивка, хранете се разделно и се наспете добре.

Лъв

Ключът към всичко ще бъде доверието във вас, във вашите способности и във вашите намерения, което ще ви позволи да напреднете и асфалтирате всяка една неравност от възникнали проблеми. Социалният и семеен живот, обаче ще премине от високи към ниски нива. Вероятно, ще ви липсва нещо, но едва ли ще можете да определите, какво точно е това.

Вероятно, сте работили прекалено много през седмицата и за сметка на това сте отделяли по-малко време за вашите близки и приятели. Препоръчително е да си починете, да отидете на пикник със семейството или приятелите си, за да се освободите от напрежението и да се подмладите.

Дева

Денят може и да не започне обнадеждаващо, както ви се иска. Вероятно, с напредването на часовете ще ставате все по-неспокойни. Възможно е да изгаряте от желание да революционизирате мисленето си, защото може и да не удържите в определени ситуации и това би довело в хаос в главата ви.

Изглежда, ще бъдете в добро настроение днес, а това ще ви накара да се почувствате още по-здрави. Усмихвайте се по-често и се забавлявайте, изхвърляйки проблемите си. Избягвайте мазните и тежки храни, наблегнете на салатите.

Везни

Възможно е да премените през фаза, която се основава на размисли, може би ще ви обземе някаква меланхолия по миналото или за сегашна ситуация, която ви тежи на плещите. Най-вероятно разочарованията ще ви мотивират да продължите напред, колкото и странно да ви се струва това.

Вашето здравословно състояние ще бъде относително добро през този ден. Бъдете внимателни спрямо емоциите си, които биха могли да ви доведат до неудовлетвореност или депресия.

Скорпион

Може би, ще се почувствате малко странно мекушави и в същото време динамични и нетърпеливи да се променяте в движение. Прекалената отстъпчивост би могла да ви поднесе разочарования от хората, а динамичността ви да разпали огънят за конфликти и спор.

Изглежда, през този ден енергийното ви ниво ще бъде на висота. Трябва правилно да преразпределите енергията си и да не се задълбавате в излишни проблеми. Възможно е да имате проблеми със стомаха или болки в раменете и гърба.

Стрелец

Ден, през който може да преминете на две скорости, поради противоречивите емоции, които ви очакват. Ще имате шанса да украсите социалният си живот, да се запознаете с интересни хора и да се насладите на свободното си време. И в същото време може да се появят силни напрежения, които ще ви разочароват.

Денят ще бъде продуктивен за вас. Здравословното ви състояние ще е добро и няма да се сблъсквате с евентуални болестни състояния. Наложително е да избягвате вербалната комуникация с много хора, тъй като това ще ви накара да се почувствате твърде уморени и изтощени.

Козирог

Ден изпълнен с динамика и положителни емоции. Очаква ви чудесен период, през който бихте могли да се справите със своите задължения, да изгладите някои „трески“ в семейните отношения и да подобрите диалога с близки или приятели.

Ще се наложи да избягвате приемът на мазни храни, защото тенденцията към наддаване на телесното тегло, може да се покачи драстично, което ще ви разстрои осезателно. Отделете време и си направете сутрешна разходка поне за 30 минути.

Водолей

През този октомврийски ден атмосферата като цяло ще бъде малко нестабилна и ще трябва да се справите с непредвидени ситуации и проблеми, за да бъдете тествани относно спокойствието и размислите ви.

Вероятно, някои ситуации ще ви накарат да се почувствате самотни и депресирани. Може да изпаднете в състояние на страх или паническо разстройство. Това да не ви притеснява, тръгнете срещу страха с повече увереност и разходки сред природата.

Риби

Възможно е денят да предизвика епидемия от силни емоции свързани с взаимоотношенията с близки или роднини. Някои от вас, може би ще попаднат в онзи тъмен тунел, изпълнен с нерви и конфликти.

Звездите подсказват, че този ден ще бъде благоприятен за вас. Вашият ум ще бъде бистър и остър като бръснач. Това ще ви помогне да се справите със всякакви мисловни перипетии през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.