Овен

Днес, ще имате възможността да прекратите всичко нездравословно и вредно за връзката ви. Желанието ви да сте по-близо до партньора си и да реализирате несвършените неща, които сте планирали, ще бъде посрещнато радушно от вашата половинка.

Тези от вас, които имат проблеми с кръвното или диабет, трябва да са изключително внимателни в избора си на храна като избягват мазните, солените и пикантни храни.

Телец

Семейните двойки ще се радват на времето, което имат да прекарат заедно в уюта на дома си. Много е вероятно да получите приятна изненада от партньора си, която ще ви направи щастливи през този ден. Комуникацията с ваши близки по интернет ще е доста активна днес.

Не е изключено днес да изпаднете в някакво депресивно състояние и да се опитате да потиснете емоциите си с непрестанно ядене. Постарайте се нещата да не излизат извън контрол и следвайте съветите на лекаря ви.

Близнаци

Вниманието и грижите, които полагате за здравата връзка, която имате днес ще забележите, че ще започнат да ви се изплащат. Времето прекарано с любовта на живота ви ще е безценно. Вътрешната красота на партньора ви буквално ще ви омагьоса.

Отделете си време за почивка и релакс днес, загърбвайки всякакви работни ангажименти и притеснения. Настроението ви ще е много добро, така че се постарайте да го запазите такова за възможно най-дълго време.

Рак

Пламенното ви излагане на вашите чувства днес, ще накара партньора ви да се чувства специален и неповторим. Обмислете сериозно всяко едно ваше предложение, за да не бъде недодялано и набързо съчинено. Подхранете връзката си с липсващите елементи като романтика, нежност и топло отношение.

Не изоставяйте тренировките си днес и се погрижете за себе си като се раздвижите дори само с една разходка. Следете кръвното си налягане и не прекалявайте с алкохола, за да сте сигурни, че всичко е под контрол.

Лъв

Ако все още търсите любовта на живота си, то разширете търсенето си не само сред близкия ви кръг от приятели, но и онлайн. Във виртуалното пространство днес може да откриете много впечатляващ и интересен човек, с който да се сближите. Семейните да се възползвате максимално от добрите аспекти за романтична вечер.

Избягвайте стресовите ситуации днес и се отпуснете в компанията на близките ви хора без да прекалявате с количествата храна, която консумирате.

Дева

Не се срамувайте да покажете чувствата си такива, каквито са. Свободни сте да прекрачите всякакви граници и ограничения, които ви пречат да изразите това, което изпитвате към любимия ви човек. Осмелете се да направите първата крачка и да засегнете деликатната тема свързана с любовта.

Бъдете предпазливи спрямо кръвното ви налягане и си осигурете така необходимата ви почивка, съчетана с лека физическа активност и витаминозна храна.

Везни

Тези от вас, които имат сериозна връзка, ще имат възможността да удовлетворят желанията на партньора си, прекарвайки целият ден заедно. Положителните емоции ще изобилстват и връзката ви ще има възможност да се съживи. Необвързаните днес може да имат продължителен разговор с близък приятел от миналото им.

Най-вероятно и днес ще се поотпуснете и ще нарушите хранителния си режим преди да започнете нова диета, която да намали теглото ви, при тези от вас, които имат подобни проблеми.

Скорпион

Близките ви днес ще са на едно мнение по отношение на връзката ви с любимия ви човек. Насладете се на този ден като се опитате да сте обградени само от близки хора, които да ви подкрепят и да ви окуражават да бъдете себе си. Ще преодолеете всички пречки пред себе си, за да се насладите на любовта на половинката ви.

Нервно напрежение и главоболие могат да ви мъчат днес. Внесете спокойствие в деня си и си осигурете качествена почивка със здравословна храна.

Стрелец

Искрите на любовта ще прехвърчат в погледите ви с вашия партньор. Романтиката ще се настани в дома ви и ще имате чудесната възможност да прекарате времето си по начина, по който сте планували и сте гледали в коледните филми. Чаша с топло капучино, коледни сладки, огън в камината, удобни меки дрехи, топла прегръдка от любимия ви, нищо няма да в липсва.

Ще се радвате на сравнително добро здраве днес. Избягвайте пържените и нездравословни храни, за намалите риска от неразположения. По възможност се придържайте към обичайния си хранителен режим.

Козирог

Ако не сте обвързани, днес ще се радвате на много внимание от противоположния пол. Ще имате възможност да избирате между ухажорите ви, но не си позволявайте да си играете с нечии чувства, ако нямате сериозни намерения. Семейните ще се радват на чудесен ден в приятна компания.

В случай, че усетите болки в гърлото, гърдите и всякакви дихателни проблеми, не ги пренебрегвайте. Наблегнете на приемът на чай и топли напитки през този ден.

Водолей

Тези от вас, които поддържат връзка от разстояние, ще се радват на прекараното време заедно в дома на партньора си. Дори след Коледа ще продължите да получавате подаръци от любимия ви човек. Денят ще е толкова приятен, че ще ви се стори, че е отлетял бързо като един миг.

Постарайте се да намалите нивата на стрес днес и да не мислите за работа. Добра идея ще бъде да се отдадете на занимания с йога.

Риби

Семейните ще прекарат чудесно този почивен ден, обръщайки си по-специално внимание един към друг. За сметка на това, необвързаните ще са доста объркани в чуденето си дали да позвънят на техен приятел в ден като този, когато всички са с близките си.

Не забравяйте да обърнете внимание на здравето и хранителния си режим днес, особено ако страдате от високо кръвно налягане, наднормено тегло или диабет.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.