Овен

Любовта ви ще е в състояние да се превърне в свръхсила, в зависимост от това колко силно обичате и как показвате чувствата си към вашия партньор. Благодарете на вселената, че имате това щастие да сте влюбени.

Днес, вероятно ще имате усещането, че липсата на късметът от живота ви, ще развали целият ви ден. Колкото и нещастни да се чувствате, не забравяйте, че най-близките ви хора ви обичат по същия начин.

Телец

Да обичате самите себе си с всичките ви положителни черти и недостатъци е ключът към това и другите да ви обичат. Погрижете се за самочувствието си и увереността в собствените ви възможности.

Не се отказвайте при първия неуспешен опит да направите нещо. Звездите няма да ви обърнат гръб, така че опитайте отново и отново, докато не ви се получи.

Близнаци

Днес, ще се докоснете до красотата на любовта и нейната невероятна магия. Разположението на планетите ще е повече от чудесно да бъдете по-интимни с любимия ви човек. Много е вероятно да получите от партньора си всичко, което пожелаете.

Звездите предсказват, че шансовете ви за голяма печалба днес са огромни. Буквално може да бъдете изпълнени от радост по повод всички хубави неща, които ви се случват.

Рак

В случай, че не сте обвързани и има човек, когото харесвате, то днес може да усетите, че съществува химия помежду ви. Денят ще чудесен да отидете при обекта на желанията ви, да заявите намеренията си и да направите следващата стъпка.

Късметът днес ще е на ваша страна, така че не се колебайте да бъдете смели в целите си. Ако не усетите подкрепата на звездите веднага, просто бъдете по-търпеливи.

Лъв

Пригответе се за топли прегръдки и нежни целувки от половинката ви. Партньорът ви най-после ще се осмели да ви каже колко много ви обича и цени като партньор в живота.

Някои от роднините или приятелите ви ще се опитат да ви засипят с личните си проблеми, но не се превръщайте в изтривалка за хорските неприятности. Отстоявайте личното си пространство, напомнят звездите днес.

Дева

Време е да направите важна стъпка в живота си и да заявите пред близките и роднините си, че няма да се откажете от любовта си, независимо кой е „за“ и кой е „против“. Звездите ще ви насърчат да бъдете смели в думите си.

Обикновено получавате това, което поискате както гласи и законът на привличането. Затова мислете само за позитивни неща, за да привлечете хубавите неща да дойдат в живота ви.

Везни

Една романтична песен може да е в състояние да събуди пеперудите в стомаха ви. Бъдете романтични и не се страхувайте да позволите на сърцето ви да говори вместо вас.

Дългоочакваният от вас момент, в който да почувствате, че късметът е на ваша страна, най-после ще настъпи за вас. Ще имате възможността да постигнете това, което поискате, благодарение на упоритият ви труд и всеотдайност.

Скорпион

Балансът във връзката ви ще е от първостепенно значение за вас през този ден. Не отлагайте разговорите с партньора ви, ако трябва да обсъдите някои детайли по бъдещите ви планове за пътуване например.

Съвсем в реда на нещата е, понякога да не се чувствате особено добре като, че ли късметът ви е позабравил.  В такива моменти е важно да сте по-внимателни в общуването с близките ви, без да натрапвате раздразнителността ви.

Стрелец

Ако нямате сериозна връзка, то днес може да се случи нещо магично с вас при срещата ви с нов човек в живота ви. Няма място за притеснения, тъй като това може да се окаже точният за вас партньор.

Ако скоро не сте намирали четирилистна детелина, то много скоро късметът ще ви настигне. Бъдете в очакване на приятни изненади и щастливи моменти.

Козирог

Не се опитвайте да измервате колко силна е любовта на партньора ви, тъй като тази задача няма точен отговор. Приблизителните стойности ще са ориентир за вас, но не притискайте половинката си твърде много с многобройните си въпроси.

Късметът ще е с вас през този ден, така че ако до сега сте се въздържали от вземането на някои решения, то сега може да рискувате и да осъществите плановете си.

Водолей

В случай че усещате, че любовта леко избледнява и скуката превзема ежедневието ви, то значи е дошло време за промяна. Говорете открито с партньора си за това, което преживявате и стъпките, които да предприемете, за да подобрите нещата.

Разположението на звездите ще е особено благоприятно за тези от вас, които се занимават с бизнес. Не се страхувайте да предприемете премерени рискове, тъй като шансовете за печалба са големи.

Риби

Не се сърдете на партньора ви, ако се опита да се налага повече от обикновено. Всичко, което любимият ви човек се ще опита да ви каже е за ваше добро, така че приемете съветите, които ще ви бъдат дадени без излишни протести.

Възможно е този ден да сте малко потиснати и нещастни. Останете силни и не губете надежда, че добрите дни тепърва предстоят за вас. Добрите новини скоро ще долетят и при вас.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.