Овен

И най-песимистично настроените от вас няма да могат да си помогнат, ако не включите щипка позитивност към предколедната атмосфера. Предстои ви един прекрасен ден, който ще премине чудесно и с удовлетворение, прекарвайки свободното си време с ваши близки и приятели или роднини. Вероятно ще се почувствате като главен герой в един роман наречен „В преддверието на Бъдни вечер“.

Телец

През този ден ще се почувствате някак заглушено от тропота и шумноста на близките ви хора. Не се притеснявайте, защото звездите са подредени така, за да може да се справите с цялото това предпразнично суетене. Очаква ви както днес, така и през празничните дни един искрящ и оживен период, пълен с покани за пътувания, нови приятелства и запознанства. Така че съвсем спокойно ще можете да се подготвите за празничните вечери.

Близнаци

Очертава се прелестен ден изпълнен с отлична умствена енергия и много положителен динамизъм. С такива благинки и още по пикантни ще навлезете в преддверието на празничните дни. Свободното време ще ви предложи невероятни възможности да се забавлявате, да ходите, да правите нещо различно от обикновеното. Това е идеалният климат да се насладите на този ден като камбанен звън - вестител на добрите празнични новини. Навярно звездите ще ви помолят да скъсите разходите и да държите бюджета си под контрол. Дерзайте!

Рак

Възможно е да бъдете малко уморени и объркани през този ден. Вероятно това ще се дължи на многото отправени покани за партита и купони, които определено ще ви изтощят. Но в крайна сметка не забравяйте, че все пак е празник. Вероятно някои от вас биха могли да имат известни притеснения относно евентуални семейни спорове. Избийте си от главите си черните мисли малко преди Бъди вечер. Тъй като празничната вечер ще ви посрещне с отворени обятия и ще ви обгърне с много обич и радост. Денят е перфектен да си презаредите батериите, за да се изпълнят всички ваши съкровени желания.

Лъв

Възможно е да се почувствате изправени пред цяла една армия от проблеми и предизвикателства, ден преди празниците. Но това е само в началото на деня, защото в последствие ви очакват специални изненади. Предстои ви един празничен период, в който може да изживеете най - автентичните си емоции, да се задоволите с някои сладки изкушения и не на последно място да бъдете сюрпризирани до възхита. Също така може да се зарадвате от някои пътувания, приятни късметлийски новини и разбира се, много любов. Няма да е фатално, че ще бъдете малко по - капризни през този ден.

Дева

Въпреки, че ще бъдете на върха с празничното си настроение, има вероятност да почувствате, че нещо ви липсва. Не се задълбавайте, търсейки причината за това, защото звездите ще ви похвалят, навярно доволни от вас и ще ви предоставят повече спокойствие и високи нива на настроението. Също така ще бъдете дипломатични в семейните отношения и изключително галантни в любовните авантюри. При всички положения ще се влеете в празничните ритми, въпреки че не си падате кой знае колко много по светските изяви. Имайте предвид, че малко преди празниците може да ви споходи неочакван дискомфорт,  прекален трафик от обаждания, неочаквани ангажименти, на които едва ли ще може да откажете. Бъдете ведри, време е за празници!

Везни

Навярно ще започнете денят с не до там приятни дискусии. Климат, който не е обнадеждаващ, който може да засяга семейството, но и междуличностните отношения като цяло. По-добре да модерирате нервите си или изчакайте краят на денят - за добро ще бъде. Малко преди празничните дни, небето ще благоприятства свободното ви време за забавления и високи нива на емоционалност. Дайте повечко свобода на душата си, за де се възстанови на спокойствието във вас. Веселете се по възможност повече, като деца на влакче от дисниленд.

Скорпион

Ще редувате моменти, в които ще се чувствате възхитени за разлика от останалите, които ще жужат около вас изнервени. Опитайте се да се дистанцирате от всякакви негативни мисли и не бъдете импулсивни. Тесните емоционални връзки ще бъдат изложени на известен риск, особено семейните отношения. Въпреки това мислете за предстоящите празниците през които ще се съберете с близките си и ще се отпуснете. Добрата новина идва скоро.

Стрелец

Ще започнете този ден с усещането, че сте свалили сякаш някаква тежест от раменете си. Извън всякакви съмнение ще бъде факта, че ефективно сте се отървали от известни перипетии  или трудна ситуация. Важното е настроението ви ще бъде приповдигнато и най-вече как ще се чувствате чудесно. Очакват ви приятни и топли празници със засилващо се кресчендо, което ще отрази чудесно на емоциите. Ще има вероятно някое друго разсейване, което малко преди празниците ще се прояви. За това дръжте очите си отворени на четири малко преди празниците и ще си прекарате доволно.

Водолей

Денят вероятно няма да започне по най-добрия начин. Разсейвания, закъснения, недоразумения и много нервност.По-добре е да си дадете търпение и да броите дните, които ви отделят от празниците, а те определено ще бележат значително подобрение на настроението. Дори да има възходи и падения, под Коледа климатът ще се промени и ще се почувствате по-спокойни и усмихнати.

Риби

Усмихвайте се на живота, защото животът обещава също да ви се усмихне! Този ден ще се появи изпълнен с емоции, страст, решителност, желание за забавление. Ще искате щуро да купонясвате и да се наслаждавате на всяко удоволствие, което ви интересува. Очаквайте леко напрежение, може да ви  съпътства по време на празничните дни, но нищо сериозно!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.