Овен

Личностите, управлявани от този зодиакален знак са много активни и динамични, обичат спортните занимания. Най-добрият подарък, с който ще ги изненадате приятно са неща свързани със спорта, велосипед, фитнес уреди, спортни екипи, атрактивна козметика. Също така, при възможност може да им подарите екскурзия в чужбина, билет за светско парти или впечатляващ концерт.

Телец

Родените под зодиакалния знак обичат всичко, което е красиво и е свързвано с вътрешният интериор на дома им. Може да ги направите истински щастливи с коледен или новогодишен подарък като ваза, луксозни ароматни свещи, рамка за снимка, картина, стенен часовник, вещи с луксозни орнаменти, аристократичен полилей, красиви пендели, или екзотични нощни лампи, и всичко, с което да разкрасят къщата си.

Близнаци

Вероятно, няма да ви бъде лесно да подберете най-подходящият подарък за представителите от този зодиакален знак. Бидейки мистериозни като същност и променливите в техния афинитет, личностите като тях обичат иновативните изненади. За дамите бихте могли да изберете луксозна кожена чанта или кожен органайзер. За господата - луксозен часовник с кожена каишка, фитнес гривна, луксозна запалка, кард холдър или луксозен портфейл. Имайте предвид, че тези личности винаги имат твърде много ангажименти.

Рак

Изборът ви за подарък относно тези представители едва ли ще ви затрудни, защото и най-малките неща им доставят щастие. Тъй като обичат релаксацията и домашният уют, ще бъде чудно да им подарите топло одеяло, масажна възглавница, спален комплект, спално бельо, блендер или сервиз за чай или кафе. Също така, обичат да се връщат в своите спомени, така че един луксозен албум с най-красивите изображения от живота им, би ги ощастливил.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак са щедри в даването на подаръци и очакват преди всичко жестовете. Също така, имат афинитет към естетичното, така че ще трябва да подходите прецизно в изборът ви на подарък. Дамите обичат красивите бижута и бельото, бохемските тоалети и аристократични предмети. За господата от тази зодия, може да подарите маркова писалка, предмети гравирани с инициалите от името им, както и марково отлежало вино.

Дева

Аналитични и далновидни, личностите родени под този знак нямат особени претенции относно подаръците. Имат изключително фин нюх към елегантни и изискани антикварни предмети, и не понасят конфекцията. Предпочитат облеклото им да е незабележимо или да се открояват сред тълпата. От особено значение за тях са неща свързани с професионалната им дейност или творчество. Те имат пристрастие към ренесансовото обзавеждане на домът си и стойностни антични предмети. В краен случай бихте ги зарадвали с козметика за тялото, или с рядко срещан нишов парфюм.

Везни

Перфектният подарък за представителите от този знак трябва преди всичко да бъде естетически безупречен. Те са любители на изкуството, симетричната и класическата красота, висшата мода и елегантността. Ако искате да видите блясък в очите им, нека вашият подарък да бъде елегантни обувки, аксесоари, шармантно облекло  или бижута. Обърнете повече внимание на опаковката на вашия подарък, защото за тях е важно как сте украсили празничният пакет.

Скорпион

Родените под този знак са много страстни и желаят да бъдат горещо обичани. Ето и някои предложения за подарък: Ако сте твърде близки може да се докоснете до техният вътрешен свят, защото обичат мистерията, окултното и интроспекцията. Идеалният подарък в такъв случай може да бъде мистериозна книга или нещо свързано с астрологията. Ако сте в интимни отношения, може да си позволите да им поднесете като подарък много еротично бельо (с черна кралска дантела), секс играчки и прочие еротични изненади. И все пак, за да не рискувате, може да им подарите топъл, мек пуловер от кашмир или парфюм с екзотична нотка.

Стрелец

Родените под този знак са хора на динамиката и вечните пътувания, така че една екскурзия към неизвестна за тях дестинация, ще бъде най-прекрасният подарък. В случай, че това не е по вашият джоб, може да има подарите комплект красиви и практични куфари или кожен сак например. И накрая няма съмнение, че Изтокът е притегателен център за тях и би било добре да подарите селекция от етерични масла, козметика за тяло с екзотични аромати, необичайни и рядко срещани подправки. Също така, е добра идея да подарите ваучер за йога, фитнес или аюрведически  масаж.

Козирог

Перфектният подарък за представителите на зодия Козирог е този, който подчертава техния статус и гали егото им. За да сте сигурни, че подаръкът ви ще се хареса, се постарайте да подберете нещо, което да самоопределя човека, на когото ще го поднесете. В тази връзка може да подарите всякакви гравирани предмети с име или принтирана снимка. Според бюджета, с който разполагате, може да изберете от нещо съвсем символично като чаша, ключодържател, тениска, химикалка, запалка, шал или шапка до по-скъпи и луксозни подаръци като ръчен часовник.

Водолей

Чудесен подарък за тях е CD на любим изпълнител или колонки за компютър или телефон. Новите технологии и всичко, което може да се управлява по електронен път, чрез телефон също ще привлекат вниманието им. Но, ако наистина искате да ги впечатлите, то най-харесваният подарък би бил нещо от далечна страна, колкото и странно и причудливо да изглежда, това ще ги накара да го съзерцават с часове, чувствайки се много специални.

Риби

Добрата новина за тези от вас, които ще поднесат подарък на представителите на този зодиакален знак е, че не е нужно да влагате много средства, тъй като емоционалната стойност е на първо място. Рибите ще забележат всички детайли и времето, което сте отдели за избор на личен подарък. Гарнирайте изненадата с нещо сладко като луксозни бонбони или цяла торта дори. Ако ще подарявате някакъв предмет се постарайте или да е дизайнерски, или изобщо не подарявайте реплики и имитации.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.