Овен

Огнено червеното ви отношение освен топлота, може да потъпче всяко едно друго мнение. Не бъдете настойчиви. Импулсивните ви действия и огнените думи могат да ви вкарат в беда, така че съобразявайте се повече и мислете два пъти, преди да действате или да реагирате.

Твърде е вероятно този ден да не бъде особено благоприятен за здравето ви. Така, че ще трябва да се погрижите изключително добре за състоянието си и преди всичко избягвайте хората с по - ниски вибрации от вашите.

Телец

С прословутата си зелена мекота ще знаете, как да забавлявате предпразнично любимите си хора. Вашето очарователно търпение  ще възвести началото на нови успехи.  Вашата решителност ще ви отведе към оценките за по - фините неща в живота.

Навярно ще се справите със сложни здравословни проблеми, макар че ще ви бъде изключително трудно. Опитайте се да гледате позитивно напред и се фокусирайте повече върху положителните емоции.

Близнаци

Пъргавият ви ум ще скача от тема на тема вдъхновявайки със жълто озарение хората от близкото ви обкръжение. С невероятната си гъвкавост лесно ще се адаптирате във всеки един разговор на празничната маса днес. Ще разполагате с главозамайваща информация, която ще ви направи център на внимание.

Тъй като вашият личен и социален живот ще бъде подкрепен от доброто ви здравословно състояние и няма да се сблъскате с какъвто и да е особен проблем. Като цяло денят се очертава да бъде много добър относно здравето ви.

Рак

Както винаги и днес ще бъдете лоялни и любвеобилни, правейки ви едновременно емоционални и интуитивни, силно повлияни от подсъзнателната мисъл и чувство за грижовност. Въпреки това не се поддавайте на дълбоките си емоции, защото има вероятност чувствата ви да бъдат наранени. Опитайте се да контролирате промените в настроението си.

Поради прекаленото ви натоварване през седмицата, днес ще се почувствате напълно изтощени. Трябва задължително да избягвате всякакви стресови ситуации, тъй като астрологично този ден не е благоприятен за вашето здраве.

Лъв

Управлявани от неповторимият ви вкус към естетика ще ви възвиси до ласките на Слънцето. Ще имате такива пориви, че всяка ваша изява на парти ще накара останалите да останат очаровани от стилистиката ви в слово и действия. Определено днес ще бъдете лидери, макар и само на себе си.

Ще се наложи да спрете да мислите върху многото проблеми, които са ви налегнали от известно време. Съсредоточете се към духовното. Здравето ви трябва да бъде в списъкът ви с приоритетите днес.

Дева

Вашият перфекционизъм ще бъде безупречно надежден и вашите близки приятели ще могат по всяко време на деня да разчитат на вас. Вероятно този ден ще бъдете критични най - вече към себе си, забелязвайки своите недостатъци, ще се опитате възможно най - бързо да ги елиминирате.

Едва ли ще можете да си починете пълноценно, защото ще бъдете в движение обикаляйки търговските центрове. Това може да ви доведе до изнервяне, което трудно ще преодолеете. Бъдете умерени.

Везни

Може би ще се фокусирате силно върху вашето партньорство и ще дадете приоритет на чувствата, които изпитва любимият ви човек. Ще бъдете очарователни, грациозни и справедливи, и чувството ви за хумор ще бъде неотразимо. Въпреки, че обичате да угаждате на другите, днес е необходимо да обърнете внимание на себе си.

Възможно е вашите енергийни нива рязко да спаднат, от което да се почувствате осезателно по - уморени. Изобилието от почивка и сън ще ви спомогне да преодолеете неприятното състояние, в което сте изпаднали.

Скорпион

Вашата страст за повече любознателност ще се прояви още по - силно през този ден. Със своята магнетичност ще привлечете вниманието на останалите. Бъдете внимателни с интензивните си чувства, за да не останете разочаровани. Вашата проницателна душевност навярно ще овладее всяка една излишна емоционалност.

Препоръчително е да не губете енергията си там, където не е необходимо. Също така прекарайте повечето време с хора, които излъчват положителни вибрации.

Стрелец

При всички положения няма да бъдете скучни за вашите приятели днес. Вашето безгрижие може да мотивира и близкото ви обкръжение да не изпадне в излишно задълбочаване, относно житейските ситуации. Навярно ще ускорите житието си към нови неща, които ще бъдат като диадема в косите ви.

Препоръчително е да си починeте доволно през свободното си време, за да се презаредите с енергия. Здравословното ви състояние ще бъде добро и чувството ви за оптимизъм ще бъде на висота.

Козирог

Очертава се да бъдете страхотни лидери във взаимоотношенията и доставчици на радост и щастие през този ден. За сметка на това отново ще се поддадете на вашата трудолюбивост и това ще ви подтикне да пренебрегнете своите близки. Опитайте се да бъдете по - разумни и да оцените присъствието на своите приятели.

Управлявайте добре свободното си време, за да избегнете евентуални проблеми свързани със стреса и здравословното ви състояние като цяло. Дори и малките проблеми могат да доведат до по - големи здравословни усложнения.

Водолей

Изглежда ще преливате от невероятни идеи, които ще направят разговорите ви по - апетитни и харизматични. Също така може да получите особена подкрепа от обкръжението ви, което е така необходимо за вас, за да промените някои черти в характера си. Като цяло ще бъдете изключително грижовни към останалите днес.

Възможно е да се сблъскате с определени здравословни проблеми, ако не бъдете внимателни през този ден. Вземете превантивни мерки, ако забележите някакви зачатъчни симптоми на грип.

Риби

Ще бъдете изпълнени с изключително състрадание и съпричастност към хората, които са изпаднали в отчаяние или меланхолия. Ще знаете как да балансирате по най - състрадателният начин между проблемите на вашите приятели, семейство или добри познати.

В здравословен план ще бъдете в страхотна форма, изпълнени с невероятна жизненост. Оптимизмът и позитивността ще бъде навсякъде около вас и това ще промени денят ви към по - добро.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.