Овен

Този ден може и да не ви донесе най-приятните очаквания. Вероятно някой ще ви каже истината в очите, която е болезнена за вас. Или друг умишлено ще започне да се подвизава в недостатъците ви. Такива ситуации ще са от полза за вас, за да стъпите здраво на земята.

„Дадох всичко от себе си. Не знам какво още да направя“ - „Дарджийлинг ООД“

Телец

Препоръчително е първо да помислите върху това, което ще направите, преди да сте го направили. Защото действието е следствие, което може да повлияе значително зле или добре, в зависимост от предварително организираният ви план.

„Понякога е толкова странно, нали? И нещата могат да са толкова объркани.“ - „Пречупена“  

Близнаци

Вашите очаквания може да ви дадат вдъхновение, което ще ви държи мотивирани днес. Стига да сте сигурни, че успеха е нещо, което е неизбежно, тогава е напълно възможно да се случи. Може би, ще имате възможност да останете силните на деня. Възползвайте се!

„За да бъдете успешни, трябва да вложите сърце в бизнеса и бизнеса в сърцето си.“ - Томас Уотсън

Рак

Вероятно ще останете разочаровани и вероятно ще сте незабележими  през този ден. По възможност игнорирайте онези, които не ви отразяват и не забелязват дори и най-дребните промени при вас. Търсете хората, които изпитват преди всичко уважение към вас.

„Много по-мъчно е да съдиш сам себе си, отколкото да съдиш другите. Ако можеш да съдиш себе си правилно, значи ти си истински мъдрец.“ - Малкият принц  

Лъв

Очаква ви ден изпълнен с неприятни новини и промени в личен план. Може би, не сте ги очаквали, но най-вероятно ще са породени от вашите действия в предишните дни. Ще има и положителни промени, но този път бъдете внимателни, какво правите и какво говорите.

„Хората, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които успяват в това.“ - Стив Джобс

Дева

Вдъхновението, което ще получите сутринта трябва да придобие някаква форма възможно най-скоро, тъй като следобед ентусиазмът ви ще се изпари и няма да успеете да развихрите въображението си. Така, че свършете ангажиментите си по възможност по-рано.

„Вие получавате от живота това, което ви стига куражът да си поискате.“ - Опра Уинфри

Везни

Днес ще има много сходни идеи, между желанията ви и  положителните влияния от планетите, така че ако искате да опитате да направите нещо, коефициентът на полезно действие ще бъде само във ваша полза. Възползвайте се максимално от този ден!

„Животът не е проблем, който трябва да бъде решен, а реалност, която трябва да бъде преживяна.“ - будистка мъдрост

Скорпион

Когато появилият се късмет не се контролира от вас, съответно няма и да ви е от полза. Също така не залагайте на тази карта, че сте късметлии, защото шансът може и да ви напусне. Не бъдете безгрижни към късмета си днес.

„Колкото и да е труден животът, човек може да открие нещо, в което да бъде успешен.“ - Стивън Уилям Хокинг

Стрелец

Вероятно, ще ви се прииска да се уедините и сами да внесете корекции в характерът си. През този ден ще усетите, че никой не би могъл да пречупи вашата гледна точка, да промените самите себе си, да вършите неща пряко силите си. „Нещата имат корени и клони, делата имат край и начало.

„Когато знаеш кое стои отпред и кое следва, ще се приближиш до верния път.“ - Конфуций

Козирог

Има вероятност да се подадете на емоции рискувайки някои области в личният си живот. Не са изключени конфликти с партньора в отношенията, поради които много е вероятно да се окажете пред раздяла. Не предприемайте подобни стъпки, докато не се успокоите.

„Трябва да се интересувате. Ако не се интересувате, вие не сте интересни.“ - Айрис Апфел

Водолей

Вероятно днес можете да се сблъскате със силата на песимизма. Може би ще проявите ленивост относно домашните ангажименти, излизане на вън с приятели или да отложите важна среща. Не правете покупки чрез социалните мрежи или чрез съмнителни дистрибутори.

„Развитието на собствената личност е повече задължение, отколкото жертва.“ - Елизабет Кейди Стентън

Риби

Днес е препоръчително да се погрижите за себе си. Няма да е излишно да се преразгледате различните диети, обогатявайки ги с  повече зеленчуци и плодове. Освен това имате да успеете в личните си дела. Не отлагайте предстоящите промени.

„Всичко е възможно, ако имате достатъчно търпение.“ - Дж. К. Роулинг

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.