Овен

Вероятно, с днешната планетарна конфигурация, няма да сте много положително настроени към половинката ви още от събуждането ви. Възможно е да имате някакви малки спорове с партньора ви, които в края на деня ще отшумят след като разберете, че сте истински обичани.

Днес, вероятно ще се справите много добре с финансовите въпроси. Не се срамувайте да водите преговори и да се договаряте за по-ниска цена. Проявете мъдрост и ще си спестите малко пари.

Телец

Днес, може би ще осъзнаете колко обичани сте и ще ви се иска да направите нещо специално за партньора ви. Направете всичко възможно партньорът ви да се  чувства добре.

Вероятно, днес ще сте натоварени с доста отговорни задачи, с които ще трябва да се справите отлично, за да бъдете забелязани от шефът ви. Не пренебрегвайте здравето си днес, за да сте сигурни, че ще сте достатъчно енергични да се захванете дори с неща, който не са задължителни за вашата дейност.

Близнаци

Днес, може да ви се наложи да се впуснете в приключение заедно с партньора ви, за да задълбочите отношенията си и да разберете до колко си пасвате. Ако се откажете от това предизвикателство, ще лишите връзката си от нещо много вълнуващо.

Осъществяването на връзки с бизнес партньори извън страната ни, ще увеличи печалбите ви. Инвестициите в изучаването на чужди езици, ще ви се отплатят и ще сте благодарни на себе си за това ваше решение в миналото.

Рак

Самотните ще имат шанса да се запознаят с интересен партньор, който може да се окаже ваш сериозен приятел за в бъдеще. При семейните не се очакват сериозни сътресения, освен това, че ще говорите твърде много и трудно ще успеете да изслушате партньора си.

Ако плащате много, много повече от цената на закупените от вас артикули, това ще се дължи на високите лихви, така че ще трябва да определите приоритет плащането на пълната сума, показана в месечното извлечение.

Лъв

С днешното разпределение на планетите, ще ви се прииска половинката ви да има по-специално отношение към вас, за да се почувствате истински щастливи и обичани.

Ще имате усещането, че финансовите въпроси не вървят по план и изоставате с плащането на някои сметки. Може да си позволите да поискате малък заем от приятел, който вероятно няма да откаже да ви даде малка сума до заплата.

Дева

Навярно ще се почувствате готови да отворите една нова врата и да започнете нов живот с партньора си, осъществявайки една ваша мечта. Необвързаните може да срещнат съдбоносен за тях човек.

Парите ще са важен фактор за вас през този ден, за да усетите стабилност във финансовата сфера. Късметът ще е на ваша страна, така че може да имате някои неочаквани печалби през този ден.

Везни

Днес, старите изпитани методи в любовните отношения, може да не подействат. Опитайте се покажете, че сте отделели време, за да опознаете по-добре всичко, което вълнува половинката ви.

Звездите ще ви подкрепят да увеличите финансите си, само ако се погрижите за кариерата си и работите по-упорито от всякога. Без труд, нищо няма да получите даром, така че от вас зависи паричното ви благоденствие.

Скорпион

Меланхоличното ви настроение днес може да се окаже повод партньорът ви да се погрижи повече за вас, да ви обръща повече внимание, за да ви накара да се почувствате по-добре. Желанията ви най-вероятно ще бъдат осъществени, стига да са в рамките на разумното.

Очаквайте пред вас да се появят нови възможности, чрез които да увеличите доходите си. Ако работата ви позволява свободна практика, то не се колебайте да работите допълнително. Не изпускайте нито един потенциален клиент днес.

Стрелец

Ако любимият ви човек очаква да му поднесете приятна изненада или подарък, то първо ще трябва да ви се извини за всички допуснати грешки, за да се помирите. Вероятно Ерос и Афродита ще ви правят компания в спалнята.

Нещата с финансите ви се подобряват и вече може да си позволите неща, от които сте се лишавали до сега. В случай, че сте изплатили всичките си дългове и стоки на лизинг, най-после ще се почувствате финансово свободни да управлявате парите си по разумен начин.

Козирог

Вероятно, една сълза може да се отрони от очите ви днес, спомняйки си за някой, който ви е огорчил в миналото. Ако бъдете помолени на за втори шанс от ваш бивш партньор, добре помислете дали може да се справите с още едно разочарование.

Поддържането на добри приятелски и колегиални отношения, ще е важно за вашите финанси. Тези ваши контакти ще са ви полезни за бъдещите ви проекти, от които ще дойдат добри пари.

Водолей

Когато решите да впечатлявате, определено го правите със стил. Ще сте вдъхновени да направите партньора си щастлив. Не позволявайте нищо да помрачи настроението ви и да провали плановете ви.

Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с това дали се чувствате добре на работното ви място и дали се разбирате добре с шефовете и колегите ви. Ако смятате, че е време да смените работата си за такава с по-високо заплата, то може да започнете търсенето.

Риби

Разпределението на планетите през този ден, ще ви поощри да бъдете различни и да опитате нещо ново, за да отпразнувате чудесните взаимоотношения, които имате с любимия ви човек.

Вашата сметка за ток може да ви шокира днес. Сигурно сте консумирали много електро енергия през последните дни. Трябва да намерите начини да спестите от консумацията на енергия, без да се натоварвате неоправдано.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.