Овен

Обърнете внимание на здравето си и освен здравословният начин на хранене и тренировъчен план, който трябва да спазвате по-редовно, проучете как функционират някои органи, като прочетете повече информация за това. Не пропускайте зеленчуковите сокове на гладно.

Ще се чувствате добре в компанията на Скорпион и Стрелец. Възможни са изблици на ревност, спорове или конфликти с представите ли от Козирог.

Телец

Отделете си време да посетите някои специализиран магазин за здравословни храни, купете си различни масла, и екзотични подправки, които събуждат сетивата и вдъхновяват. Така ще сътворите чудесни здравословни ястия.

Личните ви взаимоотношения, може би ще бъдат малко потиснати днес, но с Козирог и Риби настроението ви ще се повиши. Внимавайте много с представителите на Овен, възможни са сериозни сблъсъци.

Близнаци

Днес, може би ще си дадете почивка от интензивни тренировки и ще се опитате да прекарате по-лежерно деня. Внимавайте с храната и не превръщайте този ден в чийт, за да не се измъчвате от чувството на вина, че сте провалили диетата си.

Благоприятни взаимоотношения с Риби и Везни през този ден. Препоръчително е да отхвърлите всяко предложение от Дева.

Рак

От вас ще зависи как ще се чувствате днес - мрачни и изморени или енергични и жизнени. Отделете си 10 минути сутринта и 10 минути вечерта за медитация, дълбоко дишане и йога, за да се заредите положително и да се справите с цялото напрежение около вас.

Ще се разбирате чудесно с Дева и Водолей. Може да очаквате сериозни предизвикателства с представителите на Близнаци.

Лъв

Заложете на високо интензивни кардио тренировки, за да изхабите излишъкът от енергия, който имате. Една здрава тренировка ще ви даде усещането, че сте се погрижили добре за себе си и ще повдигне духа ви.

Щастието ще долети от страна на Везни и Стрелец. Бъдете по смирени и избягвайте спорните моменти с Телец.

Дева

Нездравословните навици няма да си отидат, ако сами не предприемете нещо в тази посока. Планетите ще ви помогнат да започнете тази промяна. Осигурете си качествен и продължителен сън след като първо сте изпълнили тренировката си за деня или сте практикували любимия ви спорт.

Очаквайте положителни резултати с Рак и Скорпион. Възможни са изнервящи ситуации с Близнаци.

Везни

Скуката и еднообразието в тренировките може да ви демотивира, така че пробвайте някое ново упражнение, нов уред във фитнеса или тренировка по бокс например. Внесете разнообразие в тренировъчния и хранителния си план днес.

Не отлагайте нищо предложено отстрана на Близнаци и Лъв. Очертава се нарастващо объркване с Козирог.

Скорпион

Съветите, които давате на близките ви да водят по-здравословен начин на живот няма да са много убедителни, ако вие сами не започнете да ги спазвате стриктно. Не забравяйте да пиете повече вода, да сведете до минимум сладките храни, чипсовете и преработените храни като цяло, от които често се изкушавате

Ще си прекарате чудесно този ден с Овен и Дева. Бъдете по-меки в отношенията си и не притискайте представителите на Телец.

Стрелец

Дори да пропуснете тренировката си днес, то може да излезете с приятели и да се отдадете на приятни преживявания с много танци, чрез които ще изгорите излишните калории. Това определено ще ви помогне да се отървете от стреса.

Ще имате прекрасно разбирателство с Овен и Лъв. Всеки опит за споразумение с Дева ще бъде пълен провал.

Козирог

Обърнете по-специално внимание на кожата си днес като се погрижите за нея с подхранващи масла и лосиони и подмладяваща маска за лице. Върнете свежестта на лицето си и не забравяйте да се хидратирате и вътрешно с пиенето на много вода и фрешове.

Не се очакват проблеми с Телец и Водолей. Опитайте се да бъдете по-внимателни с Овен.

Водолей

Предварителното планиране на менюто ще ви спести много време и ще намали объркаността ви, без да се изискват много усилия от ваша страна за подготовката и приготвянето му. Седнете и си съставете меню за цялата седмица.

Ще бъдете център на внимание от страна на представителите от се Рак и Козирог. Очаквайте моменти на ревност вместо разбиране със Скорпион.

Риби

Само да мечтаете, че сте в  идеално форма, без да предприемете необходимите действия е всъщност рецептата за лошо настроение. Запитайте се храните ли се здравословно и тренирате ли поне три пъти седмично. Елиминирайте всички пречки и започнете тренировката си.

Възможно е да имате прекрасни срещи и да създадете нови запознанства с Телец и Близнаци. Ще се наложи да оцените някои от качествата на Дева.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.