Овен

Оставете се да бъдете отведени от фантазията или реалността, които днес са по-интересни от всякога. Неочаквано събитие може да превърне от приятелството в забележителна любов. На практика ще бъдете изумени от скоростта, с която ще сте в състояние да вземате решения и отговаряте гъвкаво на нуждите на поетите ангажименти.

Телец

Този ден е подходящ за пренареждане на идеи и подготовка за личностно израстване, за пълнота на вашите стремежи. Възможно е да има семейни разногласия, но ще бъдат кратки. Луната е в такава фаза, която ще ви защити от скритите врагове и ще ви предостави своята подкрепа за преодоляване на различните изпитания на живота.

Близнаци

Перфектен ден ви очаква, за да се посветите задълженията си за задълбочаване и разширяване на конкретни интереси, особено финансите. Днес пазаруването е препоръчително за вас от звездите. Раздвижете пари си, подобрете доходите, внесете кредитите и започнете финансовите разговори. Въпреки почивният ден, основните ви дела ще са свързани с пари - Парите никога не спят.

Рак

Очертава се един динамичен ден, в който симпатиите към вас ще са озарени, душата спокойна, а умът ви жив. Ден през който повечето от негативните усещания и проблемите ще отминават без излишни драми. Ще имате свободна фантазия и чувствеността ви ще бъде  безусловна.

Лъв

Ден, подходящ за вършене на много неща, включително грижа за себе си, душата и тялото. Ще имате възможност да следвате спокойно вашите идеи с онази сила на бавни, методични и постоянни действия, които винаги водят до важни резултати във всеки сектор. Въпреки, че понякога ще бъдете объркани, ала и това ще ви забавлява. Определено можете да очаквате добри новини през този ден.

Дева

Пътуването и контактите с другите ще бъдат конструктивни и ползотворни, които са добре дошли за настроението ви. Този ден от месец март е благоприятен, за да се откупите от грешки и лоши настроения, предизвикали в моменти на напрежение, както на вас, така и на хората, които са в близкото ви обкръжение. Стремете се да разберете нуждите на членовете от семейството си.

Везни

За този ден звездите препоръчват да потърсите начини в отношенията си към близките до вас хора, които могат да ви насочат да поемете по нов вътрешен път. Важното е да направите нещо ново, да се промените и регенерирате. Днешната резолюция е: да бъдете такива, какъвто сте - гениални, чувствени или иронични. Въпреки това скритият вулкан във вас просто чака да изригне.

Скорпион

Инстинктът ви ще се превръща в силно средство за изразяване на волята за любов и романтично общуване. Всяко преживяване във  взаимоотношенията ще бъде значително и личният ви чар ще вибрира на високи нива. Това е ден, който трябва да посветите на чувствата, приятелствата и интимните отношения. Също така е време за приключване дрязгите и споровете между вас и някои приятел.

Стрелец

Денят обещава да бъде по-подходящ за медитация, отколкото за действие. Според подредбата на звездите, имате пред себе си ден, изпълнен с красиви усещания, стига да успеете да промените някои от своите слабости на характера си. силните страни. Възможно е да ви липсва креативност днес. Само внимавайте от страх да не допуснете грешка залитайки в крайни мисли и размисли. Просто се възползвайте от наличните добри възможности, които ви предлага този ден.

Козирог

Звездното разпределение може да се окаже неблагоприятно за вашето настроение през този ден. Най-вероятно обаче ще цари красивото спокойствие цари във вас. Луната ще ви съдейства да се социализирате още повече и така ще можете да се свържете отлично с хора, които познавате от скоро. Лошата новина е, че има вероятност да станете жертва на завист.

Водолей

Лунната фаза е готова да ви помогне днес, ако искате да задълбочите идеите си, да предприемете ново търсене на знания и да подобрите всичко, което ви заобикаля. Това е ден, който може да ви даде възможност да разширите възприятията си отвъд обичайните екзистенциални граници. Очаквайте приятни часове прекарани в компанията на семейството, роднините или близките си приятели.

Риби

Светла, динамична и творческа неделя. В живота на отношенията ще има доста раздвижване. Приятни новини в любовта. В града или на почивка вероятно ще имате възможност да бъдете доволни от начина си на живот и не изпитвате нужда да изследвате изключителните си  емоции. Препоръчително е да хуманизирате и духовните интереси, за да можете да ги споделяте с нуждаещите се близки и приятели.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.