Овен

Вътрешното безпокойство и някои емоционални блокажи, могат да  ограничат радостта от живота и направят взаимоотношенията ви с околните несигурни. В най-деликатните ситуации може да проявите нетактичност и да засегнете онези, които искат вашата подкрепа. Междувременно, спестявайте днес, не харчете пари и игнорирайте вредното чувство на недоволство.

Телец

Желанията на влюбените двойки могат да достигнат нива на висок еротичен афинитет, удовлетворяващи и интригуващи. Звездите заявяват, че и днес ще се обичате безрезервно. Планетарните влияния ще ви зареждат с положителна енергия. Духът на инициативност или желанието да се влюбите ще ви предоставят редки шансове за реализиране. Пътуването и бизнесът ще бъдат с положителни резултати.

Близнаци

Реализирайте мечтата си за едно пътуване и посещение на очарователни места с голяма – екзотична красота. Културното обогатяване и контакта с природата са много важни за вас. Астралните влияния през този ден, ви канят да бъдете в компанията на приятели и да погледнете далеч отвъд обичайните граници на ежедневието. Не се изолирайте - останете ”сред хората и ще се случи нещо красиво. Вашият магнетизъм ще привлича погледите на много хора.

Рак

Лунното влияние днес предполага да се грижите за благополучието, формата си, хобито и домашния любимец. Що се отнася до психо-физическото благополучие, можете сами да видите, как енергията е жива и тялото ви придобива солидност или я поддържа непроменена. Да на спортове от всякакъв вид, на постоянните, но и забавни тренировки, на разкрасителни процедури, които най-вероятно сте отлагали досега поради липса на време или пари.

Лъв

През последните няколко дни звездите са ви поставили под наблюдение за вашите дадени обещания.. За да се справите с този тест е потребно да помислите, дали не сте пропуснали някого на когото нещо сте обещали. Също така избягвайте днес пререканията и импулсивните действия, бъдете по-деликатни и дипломатични и всичко ще бъде наред. Откажете се от неясните ситуации още в началото, особено по въпросите за любовта.

Дева

Ден, който ви е предопределен за пълно спокойствие. Преминаването през прага на обичайните хоризонти ще ви помогне в безвремие за мирен размисъл. Важното е да не се преструвате, че няма невъзможни неща, бъдете упорите и ще докажете тази формула. Накарайте идеите си да се броят с простотата и ще създадете море от приятели. Очакват ви срещи, които оставят своя положителен отпечатък.

Везни

Планетите подкрепят декрета на този ден под флага на joie de vivre (желание за живот) и щастие. На почивка, пътуване или в града вие ще бъдете кандидати за спираща дъха сантиментална среща, способна напълно да включва сърцето, ума и сетивата. Време е да се насладите на плодовете на постигнатото в личните знания, които сте изградили през последните години и които са ви дали други житейски гледни точки.

Скорпион

Влиянията на Венера и Марс, обединени заедно ще ви предоставят оазис на благополучието и навярно ще успокоят някои недоразумение. Не очаквайте емоционални празноти, а само успокояващо чувство за щастие. Погрижете се малко повече за естетическата страна, изненадайте приятелите си с екстравагантен вид. Смейте и тогава вижте ефекта на почуда. Но бъдете предпазливи с парите.

Стрелец

Чудесната комбинация от енергии, дадена от звездите, ще ви направи по-достъпни и щастливи. Навярно ще се потопите в компанията на хора, които имат чисти намерение и за вас ще бъде удоволствие да общувате с такива. Отърсете се от сянката на песимизма и всичките си страхове. Животът притежава по нещо специално за всички, но за вас е още по-специално днес.

Козирог

Навярно ще бъдете на разположение да помагате на другите, и ще се чувствате удовлетворени от това си желание да правите добро и за това, че няма да ви липсва признателност от вашия ближен. Навярно  сте по-чувствителни към комплиментите, защото има такива хора, които знаят как да ви развържат с думи, които са полезни за сърцето ви и могат бързо да ви накарат да забравите обидата.

Водолей

Звездите през ден ще ви накарат да фокусирате своите размисли върху сектора на материалните блага, които улесняват успеха във финансов аспект. Но може би бъдете някъде на почивка и няма да ви е до пари и бизнес. Затова помислете, как прекарате пълноценно този ден. Използвайте енергиите си, които сега са много, и ще са предоставени по най-добрия начин.

Риби

Луната ви подканя да се възползвате от нейното благоволение, за да увеличите креативността и общителността си, да се забавлявате с приятели и роднини. Очакват ви приятни ритми, които ще разкриват големи ферменти в живота ви като цяло и голямото желание да се заемете с екзистенциалното ви поле. Въпреки това, ако ще шофирате бъдете внимателни, защото има вероятност от пътно произшествие.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.