Овен

Днес, може да намирате партньора си за по-привлекателен и нагласен и това да породи чувство на ревност у вас. Вероятно, ще се опитате да прекарате цялото си свободно време заедно, за да не го изпускате от поглед.

Интелектуалният ви потенциал може да блесне днес и да очаровате колегите си с нещо ново и различно като идея. Покажете уверено новото си непознато лице.

Не се забърквайте в сделки, от които не разбирате и нямате достатъчно опит. Спестете си парите и не навлизайте в дълбоки води, където дебнат акули.

Телец

Напоследък често влизате в конфликти с партньора ви, поради борба за власт и надмощие във връзката ви. Желанието ви да доминирате може да подразни партньора ви, така че отстъпете и оставете половинката ви днес да се изявява като глава на семейството.

Не бъдете твърде критични към работата на колегите ви. Ако не може да стоите встрани и да преценявате нещата без много коментари и изказвания, които не са на място, то по-добре си замълчете.

Нещата с финансите ще са в застой днес и това може да ви изнерви, поради липсата на свежи приходи, които да покрият част от разходите ви. Бъдете търпеливи, нещата ще си дойдат на мястото много скоро.

Близнаци

Вероятно, партньорът ви ще остави във ваши ръце това как да прекарате вечерта без да проявява каквито и да било претенции. Планирайте всичко по ваш вкус и се погрижете за комфорта на половинката ви, точно така както сте си го представяли и сте гледали по филмите.

Това просто да се разбирате с колегите ви, вероятно няма да е достатъчно днес. Постарайте се да изградите едни по-топли и приятелски отношения с колектива ви, за да ви приемат като част от цялото, без да имат страхопочитание от вас.

Материалните придобивки може да ви направят щастливи днес. Вложете парите си в нещо много искано и жадувано, за го носите или ползвате с радост и усмивка на лицето.

Рак

Днес, може да се наложи да обсъдите някои финансови въпроси с партньора ви, дори всеки един от вас да разполага с отделен бюджет. Някои непредвидени разходи този месец, вероятно ще ви изправят пред трудностите да се справите със значително по-скромни суми следващите две седмици.

Опитайте се да помогнете на някои ваши колеги, които изостават с някои поръчки. Най-добре ще бъде да се присъедините към други такива доброволци като вас, за да свършите работата възможно най-бързо и да се почувствате полезни със свършеното.

Не позволявайте да бъдете използвани и възприемани като човекът касичка. Хвърлянето на голяма сума пари няма да ви реши личните проблеми, тъй като в следващата ситуация, в която няма да имате толкова финанси, ще се сблъскате с отхвърляне от близките ви.

Лъв

Много е вероятно плановете ви да прекарате вечерта с половинката ви, да се объркат в последния момент. Уверете се, че имате резервен план и отложете всичко за утре, когато ще сте по-свободни да реализирате замислената от вас изненада.

Решете проблемите си в работата още докато сте на работното си място и не си взимайте работа за вкъщи. Ако не може да се справите с всичките си ангажименти в рамките на работното ви време, то ще трябва да жертвате личния си живот и плановете, които сте имали.

При всички катаклизми около вас през този ден, ще сте готови да се хванете като удавник за сламка, когато става въпрос за печелене на бързи пари. Не влагайте парите си в нещо съмнително и непроверено, за да не се окаже, че сте затънали в заеми.

Дева

Бъдете отворени към новостите и това да отидете на по-различно място с партньора ви. Оставете половинката ви да избере посоката, в която да поемете, а вие просто се насладете на прекараното време с любимия ви човек, без да проявявате твърде много критичност към обстановката.

Насочете вниманието си към това да осигурите старините си и да изградите уседналост на работното ви място. Постарайте се да се докажете като ценен кадър, без който фирмата ви не би имала същият успех. Дори да си мислите, че сте млади и е рано да мислите за старините си, просто го направете.

Днес, може да си спомните за бедните ви години от студентските или ученическите ви години. Ще се чудите какво първо да си купите с левчетата и стотинките, които са в портмонето ви. Стиснете зъби, докато дойде помощ от роднините ви.

Везни

Ако майка ви или баща ви се нуждае от вашата помощ днес, то партньорът ви ще ви влезе в положение и няма да ви се разсърди, в случай че го уведомите предварително къде отивате. Някои от плановете ви може да се объркат, но на всеки може да се случи нещо подобно.

Хаосът и липсата на организация на работното ви място, може да ви извади извън равновесие днес. Лидерските ви умения силно ще се изявят през този ден, като координирате работата на цял един екип.

Време е да си поставите по-реалистични планове, според финансите, с които разполагате. Не всички ваши мечти могат да станат реалност на този етап, така че започнете от по-достижимите.

Скорпион

Ако усещате, че любовният ви живот е в застой, то изберете романтичен филм, който да изгледате заедно и да се вдъхновите да направите нещо ново и различно в сивото ежедневие. Инициирайте тази промяна, която да освежи отношенията ви.

Днес, ще ви е много трудно да скриете негодуванието си от случващото се на работното ви място. Дори и гневът може да се използва за нещо добро, стига да бъде канализиран в правилната посока. Не влизайте в пряк конфликт с шефа си точно в този ден.

Независимо от това дали балансът на сметката ви е положителен или отрицателен, запазете самообладание и се стремете да не демонстрирате финансовото си положение. Въпреки финансовият марш не предизвиквайте чуждата завист.

Стрелец

Вероятно, партньорът ви днес ще изложи различна гледана точка и мненията ви по даден въпрос ще са в двете крайности. Преди да отхвърлите идеята и мнението на половинката ви я изслушайте, и се опитайте да погледнете нещата от друг ъгъл. Партньорът ви ще оцени усилията ви да се обедините върху една обща цел.

Външният вид може да няма голямо значение за вас за работата, която извършвате, но на другите определено ще им направи добро впечатление, ако забележат положителна промяна в облеклото ви например. Очаровайте колегите си днес.

Похарчете пари само и единствено за себе и повдигането на самочувствието ви. Поглезете се с хубава дреха, нови обувки, нова прическа или маникюр. Ще се изненадате от погледите на околните по повод вашата промяна.

Козирог

Когато сте стресирани, имате най-голяма необходимост от присъствието и подкрепата на вашият партньор. Привлечете половинката си на ваша страна, без да досаждате с обсъждането на проблеми в работата ви например.

Постарайте се да бъдете убедителни и добре подготвени с предварителни проучвания, преди да се изкажете по даден въпрос или коментирате работата на ваш колега. Бъдете максимално описателни в обясненията си.

Често отлагате спестяването на пари за следващият месец, но ако искате да имате успех в това начинание, то започнете още с идването на първият приход при вас, преди за разпределите парите по различните пера.

Водолей

Когато нещата във връзката ви вървят добре, често забравяте да влагате усилия за романтични жестове. Напомнете на любимия си човек колко много го обичате и държите на него. Бъдете една стъпка  напред пред половинката си и замислете нещо вълнуващо.

Помислете с кого може да си сътрудничите за постигането на по-добри резултати в работата ви. Преценете добре кой ще бъде най-подходящият ви бизнес партньор и започнете да работите върху общата ви идея.

Избягвайте инвестициите, дори в неща, които са били печеливши до този момент. Бъдете максимално пестеливи днес и не подписвайте никакви финансови документи.

Риби

Най-добре ще бъде за вас да спрете да се занимавате с чуждите проблеми. Обърнете внимание на връзка си и близостта ви с вашата половинка, вместо да се чувствате отговорни за конфликтите и проблемите на вашите роднини и познати.

Не е нужно да сте особено креативни днес, за да се откроите на работното ви място. Ако работите пряко с клиенти, това да сте учтиви и мили, ще е достатъчно да сте успешни през този ден. Маниерите ви на работа ще спечелят хората на ваша страна.

Вероятно, ще ви е трудно да останете спокойни, когато финансите ви са в трудно положение. В един момент, може да имате емоционален срив, който да ви направи депресирани и нещастни. Избягвайте взимането на важни решения свързани с пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.