Овен

Звездите днес няма да са на ваша страна в любовта, не са изключени разочарования и сълзи. Ако всичко във връзката, ви напряга и ви идва прекалено много, вероятно ще се чувствате като в капан, от който ще искате бързо да излезете и да оправите цялата бъркотия.

Вдъхновението, което ще получите сутринта трябва да придобие някаква форма възможно най-скоро, тъй като следобед ентусиазмът ви ще се изпари и няма да успеете да развихрите въображението си на работното си място. Така, че свършете работата си още рано-рано сутринта.

Денят няма да е особено добър за портфейлът ви, тъй като ще се наложи да платите някои непредвидени сметки. Не отлагайте разплащанията, тъй като здравословното ви състояние внезапно може да се влоши и да затънете в сериозни заеми.

Телец

Самотните ще изпитат вълнение, което до сега не са усещали, но да внимават и да преценят, дали да вложат всичките си чувства в нещо мимолетно или искат по-дългосрочна връзка. Семейните да се готвят за гореща, страстна нощ.

Внимавайте днес, какво точно казвате на колегите си и не изпадайте в откровения, тъй като може да станете жертва на провокация и думите ви, да се обърнат срещу вас самите. Не говорете зад гърба на хората и се въздържайте от каквито и да било коментари, особено по адрес на колеги и шефове.

Днес, съдбата ви е подготвила подарък под формата на финансова помощ от брат, сестра или родител. Точно, когато се чудите как ще вържете двата края, за щастие ще получите малка сума пари, с която да закърпите финансовото си положение. Не се отпускайте твърде много с харченето, тъй като после трудно ще върнете даденият ви заем.

Близнаци

Принципите ви днес ще отстъпят пред бурната еуфория от чувства, които бушуват във вас. Обикновено сте сдържани и успявате да контролирате емоциите си, но днес най-вероятно ще сте отдадени на страстта.

Бъдете една крачка напред пред конкурентите ви и се опитайте да предвидите събитията, за да постигнете целите си. Не се задоволявайте с това, което сте постигнали до момента, тъй като ви се отварят възможности за много повече успехи, стига да положите малко повече усилия. Постарайте се и триумфът ще е ваш.

Звездите днес са на ваша страна и ще разполагате с всички средства и инструменти да постигнете мечтите си. Предприемете необходимите стъпки, за да вложите парите си в нещо стойностно, което ще ви остане за цял живот.

Рак

Ако днес се надявате на малко нежност от партньора ви, то вероятно ще я получите и няма да имате конфликтни ситуации. Стойте далеч от кухнята и домакинската работа през този ден и направете така, че да прекарате възможно най-много време на открито.

Планетите днес са в благоприятно за вас положение, за да направите големи промени на работното ви място. Ще имате възможност да покажете силните си страни и да се издигнете в кариерата. Това, което ви се е струвало невъзможно вчера, днес може да се окаже реалност.

Денят ще бъде прекрасен за вас, когато става въпрос за пари. Ще успеете да осигурите финансова стабилност за семейството си, след осъществяване на контакти с бизнес партньори, които са далеч от вас - в друг град или държава.

Лъв

Планетарните позиции са неблагоприятни за сектор любов днес. Пазете се от конфликти, тъй като има опасност от експлозия от обиди и нападки, които да разклатят сериозно връзката ви. Последиците може да са сериозни, така че бъде внимателни.

Не си хабете енергията да въдворявате ред и дисциплина сред колегите си, тъй като няма да ви се получи и до края на работният ден ще сте изтощени от водене на спорове и налагане на забележки. Спестете си излишните нерви, не стигайте до крайности и се придържайте към добрите колегиалните отношения.

Днес, трудно ще устоите на изкушенията и нещата, които така жадувате да си купите. Финансите ви са в застой и сега не е момента за излишни покупки, така че ще се наложи да се въздържите, колкото и да ви е трудно да спестявате.

Дева

Благоприятен ден за въвеждане на промени в отношенията с партньора ви. Определете си взаимни граници и правила, за да може всеки да разполага със свое лично пространство и да не се чувства „задушен“ от другия.

Успехът ще дойде при вас най-неочаквано, без да сте планирали каквото и да е. Изненадващо ще имате много поръчки и клиенти, които ще ви създадат малко повече работа, но и повече печалби.

Силен ден се очертава по отношение на приходите ви. Помислете как да извлечете максимумът от сделките, които осъществявате, за да ви остане по-голям процент чиста печалба. Не правете компромиси, дори някой да ви казва, че не разполага с дадената сума, предложете разсрочено плащане, но не сваляйте цената.

Везни

Ако до скоро сте имали обтегнати взаимоотношения с партньора ви и не сте се разбирали, то днес може да поправите щетите. Не позволявайте на някои думи, изречени в момент на афект, да развалят прекрасните ви отношения. Разговаряйте за проблемите си и изчистете всички пречки помежду ви.

Ако ви предстои важен служебен разговор или среща, се постарайте да се осъществи още сутринта. Ако оставите за следобед, много по-трудно ще убедите колегите си в правотата на позицията си и срещата може да се проточи повече от очакваното.

Днес, може да се наложи да похарчите повече пари за неочакван ремонт или закупуване на нова техника за дома ви. Заложете на качеството, тъй като евтиното може да ви излезе скъпо. Каквото и да се случи, не позволявайте един неочакван разход да ви повали, малко ограничения от развлечения и ще се стабилизирате.

Скорпион

Днес, вероятно ще имате разногласия за нещата, които възнамерявате да направите като двойка. Всеки ще защитава своята позиция и няма да иска да отстъпи. Критериите, по които оценявате ситуацията са много различни, тъй като всеки от вас държи на различни неща. В крайна сметка ще се наложи да отстъпите и да се съгласите с половинката си.

Днес, може да си мислите, че няма да получите одобрение от колегите и шефовете ви относно идеите ви, но това са само вашите страхове. Ще се радвате на похвали и комплименти, така че позволете на хората да разберат на какво сте способни.

Контактите ви с чужденци днес, ще са ключови за разширяване на бизнеса ви и увеличаване на печалбите. Парите, което ще трябва да инвестирате в пътуване, ще ви се върнат многократно, след като осъществите глобалните си цели.

Стрелец

Днес, може би ще се подразните на партньора ви, че се опитва да саботира всеки ваш опит за нормален разговор, макар и да е несъзнателно. Опитайте се да бъдете максимално спокойни и да не се дразните на дребни битови проблеми. Малко повече търпение и всичко ще си дойде на мястото.

Вероятно, днес няма да сте в най-доброто си настроение и денят ще ви се стори напрегнат и изтощителен на работното ви място. Възползвайте се максимално от обедната си почивка и отдъхнете на спокойствие, като се откъснете поне за малко от професионалните проблеми.

Отсейте най-важните хора за вас и не харчете пари с приятели, които са далеч от вашите възгледи за живота. Концентрирайте се върху купуването на това, което ще ви донесе стойност и ще увеличи приходите ви в бъдеще.

Козирог

Не бъдете прекалено груби с половинката си днес. Всичко ще зависи от това как ще се справите с обстоятелствата и проблемите помежду ви. Това може да означава край на връзката ви или нова страница от живота ви, като започнете на чисто по нов начин.

Несъмнено, това няма да е от най-добрите дни на работното ви място. Ще се сблъскате с някои непредвидени проблеми и обстоятелства и това може да ви извади извън контрол. Не бъдете прекалено строги към себе, ако не всичко се окаже по вашите критерии.

Вероятно, днес ще си дадете сметка, че голяма част от заплатата си харчите за храна и това да задоволявате както собствените си капризи, така и тези на семейството ви. Помислете по-мащабно над въпроса в какво да инвестирате разумно парите, които сте изкарали с пот на челото.

Водолей

Точно, когато очаквате всичко да върви гладко и спокойно с връзката ви, усещате, че нещо кипи във вас и не ви дава мира. Осигурете си нужната почивка и не подлагайте всичко на съмнение, а имайте малко повече доверие на половинката си, за да се отървете от натрапчивите си мисли и ревност.

Днес, работният ден ще ви се стори безкраен с изпълнението на толкова много ангажименти. Не се предавайте и не проявявайте безсилие. Мобилизирайте се и ще успеете да се справите, стига да опитате.

Вероятно ще се окаже, че днес ще имате повече разходи, отколкото приходи. Всичко, което трябва да се плати за близките и роднините ви, ще изпразни банковата ви сметка и дори може да се наложи да вземете заем, за да покриете всичките си задължения.

Риби

Енергията на планетите днес ще е страстна и ще предизвика бурни емоции. Дори да не сте на романтична почивка, денят ви ще бъде прекрасен и ще усетите духовната връзка помежду си. Вероятно, ще се озовете във вихъра на любовта, така че се насладете на специалният момент, дори да не сте почитатели на екстремните усещания.

Най-вероятно, днес ще получите подкрепата, от която имате нужда, за да се справите с възложената ви работа. Постарайте се да изпъкнете пред  опонентите си, тъй като поставяте основите на вашия професионален успех.

Повечето от вашите приятели ви възприемат като доброто щедро момиче или момче. Спрете да давате пари на заем и направете равносметка на спестяванията си до момента за това, което сте си набелязали като цел.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.