Овен

Очертава се един вял ден в интимен план. Би било добре, ако поддържате настроението на половинката си, както и своето, разбира се. По такъв начин ще успеете да преодолеете моментите на скука.

Споровете и търканията, които сте имали с някои институции или чужди фирми, днес ще започнат да отшумяват. Минете в неутрална позиция и се постарайте да не влизате в конфликт. Служебните разговори ще протичат много по-спокойно.

Денят ще е благоприятен за подписване на договори и сключване на успешни бизнес сделки. Финансите ви могат да нарастват според стратегическите решения, които взимате днес.

Телец

Бъдете внимателни, защото думите ви биха могли да бъдат ледено пронизващи днес. Това определено ще се отрази на партньора ви и най-вероятно ще бъде силно засегнат от студеното ви и дистанцирано отношение.

Навлизате в етап, в който планетите ще изискват от вас да бъдете далеч по-сдържани. Сега не е време за рискови стъпки, така че бъдете особено внимателни в комуникацията с колеги, шефове и клиенти.

Планетите няма да са на ваша страна днес що се отнася до пари, така че може да имате известни финансови затруднения. Може би, ще трябва да се лишите от покупката на някои неща, с които сте свикнали.

Близнаци

Влюбените и семейните двойки ще се възползват от всяка една възможност да останат сами, без намесата от страна на роднини или приятели. Вероятно имате нужда да обсъдите някои теми, които касаят само вас двамата.

В момента вероятно сте процес на проучване и събиране на данни и информация от различни източници, за да преминете към следващият етап към изпълнение на проекта си. Насочете усилията си в тази посока, за да имате достоверни доказателства за тезата си.

Изглежда този ден ще се окаже финансово благоприятен за вас. Ако сте в бизнеса, може да ви бъде представена сделка, която може да ви донесе големи печалби. Можете да получите сериозни парични печалби от продажби или такива от чуждестранни сделки.

Рак

Някои от вас навярно имат чувството, че нещо необяснимо ги преследва напоследък. Говорете за това открито с човека, който обичате, в противен случай рискувате да се затворите в себе си, без да можете да разплетете мистериозното кълбо наречено проблем.

Положението на работното ви място може да бъде доста напрегнато и да достигне критичната си точка. Грешките от миналото и натякването за тях от някои ваши колеги, може да ви въздейства изключително негативно, карайки ви да се чувствате виновни.

Похарчете парите си за вашето преобразяване като промените стила си на обличане или прическата си. Една малка промяна може да повдигне самочувствието ви, за да се чувствате по-продуктивни и ценни.

Лъв

Двойките едва ли ще бъдат затрупани с твърде много ангажименти, за имат възможността да се наслаждават на семейната интимност. Това е най-добрият ден през който може да се говори за най-трудните теми дори, за нещата с които ще трябва да се справят.

Време е да защитите позициите си на работното ви място и да оцените всичко, което сами сте постигнали с труд и пот на челото. Не се целете към все по-високи постове. Когато сте готови за това, навярно нещата ще се наредят от само себе си.

Изглежда, че този ден е благоприятен, за да инвестирате в стоки с висока цена, като чисто нова кола например. Вашата стабилна финансова позиция ще ви позволи да направите такива покупки.

Дева

Този ден навярно ще изненада приятно мнозина от вас. Любимите хора, които са най-близо до вас, ще бъдат особено склонни да ви предоставят моменти на радост и спокойствие, които няма лесно да забравите.

Предстои голяма промяна в ролите на всеки един от екипа ви. Това ще е една прекрасна възможност за вас да покажете вашите качества и практичност, които ще бъдат високо оценени от ръководните кадри.

Поставете си граници на бюджета, с който да се разполагате, ако не искате да фалирате много скоро. Ограничете импулсивните покупки, тъй като едва ли ще откриете нещо ново, което вече не притежавате.

Везни

Семейните двойки най-накрая ще изпитат, какво означава да бъдат в съглашение, без да се губят из порочните битовизми и безумни конфликти. Ще имате много разумни предложения, но са изключени, макар и леките спорни моменти.

Постарайте се да бъдете по-консервативни в подхода си на работа днес. Планетите няма да са особено благоприятно разположени за хазартни и рискови решения в работата ви днес. Спазвайте правилата и традициите във фирмата ви.

Днес може да сте принудени да потърсите финансова помощ от родителите си, за да облекчите финансовите си проблеми. Ще се наложи да бъдете по-внимателни с парите си.

Скорпион

Двойките няма да са много отворени за диалог, особено когато им се наложи да избират дали да се доверят на своя партньор или не. Това ще създаде някои проблеми през този ден.

Ценете труда си и уменията, които имате и не работете благотворително. Определете цената на услугите си и не правете нищо безплатно дори за приятелите ви.

Финансовото ви състояние може да няма големи подобрения днес. Изглежда, това не е подходящият ден за извършване на големи сделки, покупки или продажби. Би било разумно да намалите разходите си.

Стрелец

Този ден ще започне с големи емоционални затруднения. Няма да можете да се изразите както бихте искали с близките хора, които ще направят всичко възможно, за да ви удовлетворят. Това обаче няма да се окаже голям проблем, те винаги ще се опитват да проявят разбиране към вас.

Определено може да направите една уверена крачка напред към израстване в професионалния ви път. Разположението на планетите днес, ще е особено благоприятно да заявите уверено позицията си, която да ви донесе голям успех.

Има вероятност да получите пари, идващи от чужбина, които ще бъдат добре дошли за вас. Също така е възможно някой близък приятел или бизнес партньор да изиграе ключова роля във вашия план за разширяването на бизнеса ви.

Козирог

Вероятно днес ще получите някои критики, особено от хората, които обичате. Но те ще са предимно конструктивни, така че никой няма да иска да ви изправи до стената. По-скоро трябва да ги възприемете като напътствия.

Неудовлетворението от работата ви, което до скоро ви е мъчило, днес вероятно вече ще се е изпарило и настроението ви ще е много по-добро. Ще се разбирате много по-лесно с колегите ви и денят ви ще е доста продуктивен като цяло.

Ако влизате в бизнес партньорство днес, проучете внимателно документациите, преди да влезете. Този ден може би да не е подходящ за даване или заемане на пари.

Водолей

Самотните ще трябва да игнорират своите химери днес. Вероятно определени събития ще ги тласнат към недоглеждане на дребните детайли. Това може би ще се окаже погрешно, защото ще съдят за книгата по нейната корица.

Нещата в работата ви определено няма да вървят по план и това може да ви извади извън равновесие. Ще се наложи бързо да нанесете някои корекции, преди да е станало късно.

През този ден може да ви бъде представена нова финансова схема, която на пръв поглед може да изглежда финансово обещаваща. Не забравяйте да я проучите обзорно, преди да вземете каквото и да е било решение.

Риби

Опитайте се да се разбирате повече с любимите ви хора, за които твърдите, че обичате. В миналото навярно сте се възползвали от тяхната щедрост, без да давате нищо в замяна. Сега е ваш ред на отдаване и няма да ви се налага да го пропускате.

Вероятно, ще трябва да забавите скоростта, с която работите, за да обмислите по-добре всичко, което се изисква от вас. Обърнете внимание на детайлите и не претупвайте нещата.

Може да имате известни затруднения при управлението на бюджета си днес в резултат на неочаквани разходи. Навярно ще се наложи да се откажете от някои от планираните покупки или в противен случай може да сте принудени да заемате пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.