Овен

В случай, че не сте обвързани, не позволявайте на негативните ви мисли да завладеят ума ви. Шансът ви да срещнете подходящият за вас партньор ще се увеличи, ако изхвърлите от ума си мислите за несполучливите ви връзки в миналото.

Днес, ще изпитате огромно облекчение след като предадете всичките си поръчки, над които сте работили в последните няколко дни. Усилията ви ще бъдат възнаградени и ще може да се отдадете на кратка почивка.

Бъдете бдителни днес и избягвайте харченето на големи суми. Добре проучете преди да купите или инвестирате в нещо. Сравнете мненията на различни потребители и преценете плюсовете и минусите.

Телец

Не давайте поводи за ревност и скандали днес. Постарайте се да се приберете веднага след работа и уведомете предварително партньора ви за натовареността в службата ви.

Има голяма вероятност напрежението и стресът в работата да ви дойдат в повече днес, и да вземете някои необмислени решения, за които по-късно да съжалявате. Успокойте се и съхранете нервната си система, без да влагате толкова много емоции в работата ви.

Не си хабете силите и не пилейте парите си за скъпи неща, с който си мислите, че ще впечатлите обкръжението ви. Спестете си това изхвърляне и показно харчене.

Близнаци

Този ден ще е идеален за любов и романтика предричат звездите. Чарът и енергията, които ще излъчвате днес ще ви направят неустоими за любимия ви човек. Всичко ще ви се получава с лекота и финес през този ден.

Планувайте няколко часа от работното ви време, през което да сте максимално концентрирани и дейни, за да свършите голям обем от задачи, които са ви възложени.

Очаквайте добри новини за финансите ви. Увеличаването на приходите ви определено ще ви ентусиазира днес. Само внимавайте къде ги съхранявате.

Рак

Не се опитвайте да пазите тайна или да прикриете нещо от партньора ви, тъй като това само ще го направи още по-подозрителен спрямо вас. Говорете си за всичко без теми табу.

Днес, ще работите на толкова бързи обороти, че всичко ще преминава покрай вас с бясна скорост, без знаете какво точно се случва с вас. Ударете спирачката и погледнете плана си за деня, за да не се окаже, че сте изхабили енергията си за странични и маловажни неща.

Бъдете особено внимателни с финансовите транзакции и разплащания днес. Има голяма вероятно от грешка или срив в системата на електронните устройства.

Лъв

Вероятно, няма да усещате любовта на половинката ви днес толкова интензивно колкото ви иска и ще се запитате, защо все на вас се случва да сте пренебрегвани. Спомнете си добрите времена от връзката ви и се опитайте да ги повторите под друга форма.

През този ден, ще сте мозъкът на фирмата, в която работите и всички ще идват при вас за съвет или да споделят за даден проблем, който само вие може да разрешите. Без вас, работата на целият ви колектив ще забуксува.

Денят няма да е особено щедър във финансово отношение към вас. Сега не е времето, в което да се опитвате да впечатлите приятелите ви. Един ден на разхищение ще ви направи безпомощни поне за една седмица напред.

Дева

Твърде голямата ви ангажираност в работата и грижите за ваш близък, който не е добре здравословно, вероятно ще оставят любовта на втори план. Въпреки всичко, намерете време за вашето съкровище.

Внимавайте как общувате колегите и клиентите ви днес. По-консервативните ви събеседници може да се почувстват обидени и засегнати от някои ваши коментари. Спазвайте професионалната етика и дръжте езикът си зад зъбите.

Въпреки, че няма да ви се иска да харчите пари днес, ще ви се наложи да инвестирате малко повече в професионалния ви аутфит. Добрият ви външен вид допълнен със завидните ви умения за комуникация с клиенти, бързо ще си възвърне инвестицията.

Везни

Подкрепете партньора си във вземането на важно решение.  Не разбивайте мечтите на половинката си, а покажете истинската си любов като проявите съпричастност. Все пак се стремите да се издигате заедно в семейния и професионалния ви живот.

Звездите днес ще ви предоставят неизчерпаема енергия, с помощта на която ще успеете да свършите два пъти повече работа от обикновено. Планирайте добре задачите и дайте най-доброто от себе си. Шефовете ви ще са очаровани.

Не се колебайте да направите някои покупки, от които имате нужда и базови козметични продукти, които са ви на привършване. Финансовото ви състояние е сравнително стабилно за момента и може да си позволите да се поглезите малко.

Скорпион

Много е вероятно през главата ви днес да минават мисли, че сте с грешният човек на грешното място. Направете нещо, с което да се погрижите за себе си, за да не изпадате в подобни депресивни състояния.

Обикновено искате бързо да свършите работата си в първата половина на деня и после да сте свободни, но днес ще ви се наложи да забавите темпото като разпределите задачите през целия ден. Определено това не любимият ви начин на работа, но ще трябва да се съобразите с ангажиментите и на другите днес.

Спрете да гледате колко пари изкарват другите и да се сравнявате с колеги и приятели. Не завиждайте, а се съсредоточете върху начините, чрез които и вие да изкарате допълнителни пари.

Стрелец

Старайте се да говорите ясно и открито с партньора ви като не оставяте недовършени разговорите. Отговорете на всички въпроси на половинката ви, за да не попаднете в ситуация, в която сте били грешно разбрани.

Днес, може да се почувствате изолирани и изоставени от колегите ви. Разбира се, ще има един двама сред тях, които ще са неотлъчно до вас, но вероятно няма да изразят явно това, че ви ценят. Не приемайте това твърде лично, тъй като всеки ще е потънал в собствените си работни задачи.

Уверете се, че имате достатъчно пари в аварийния ви фонд за непредвидени ситуации. Това ще ви даде спокойствие, че каквото и да се случи, няма да изпаднете в паника от кого да вземете заем.

Козирог

Липсата на любов и внимание от половинката ви може да ви накара да се чувствате депресирани и не достатъчно привлекателни днес. Поговорете с ваш приятел и не се вкарвайте в подобни филми.

Ако нещата в работата ви днес не вървят по план, не циклете на едно място, а директно преминете към план „Б“, без да губите излишно време. Променете подхода си и бъдете гъвкави, за да се приспособите към промените, които настъпват.

Ще разполагате с доста пари днес, но не бъдете нехайни, за да не спрете потоците на пари, които идват към вас. Радвайте се на това, което имате, защото има хора, които нямат и една десета от това, с което вие разполагате.

Водолей

Уверете се, че обичате всичко у себе си, за да вървите с гордо вдигната глава и самочувствие. Само когато обичате и уважавате себе и другите ще ви обичат.

Този ден ще се характеризира с това, че днес само ще редактирате и нанасяте последни промени на нещата, които вече са готови за предаване. Бързо ще приключите работния си ден.

Приходите ви днес ще са отражение на усиленият ви труд. Ще сте доволни от спечеленото и спокойно може да се възнаградите с нещо много желано.

Риби

Направете нещо, с което да покажете на любимия ви човек колко много го обичате и цените. Много е вероятно половинката ви да има нужда от помощта ви днес.

Днес, вероятно ще сте затънали в работа, която изобщо не ви харесва, но трябва да бъде свършена в определен срок. Това, което може да направите, е да делегирате различни дейности на колкото се може повече хора от екипа ви, за да се концентрирате в това, което сте най-добри.

Парите няма да изобилстват днес, но това няма да е кой знае какъв проблем, освен ако вие не му придадете твърде голяма тежест. Благодарете на господ за всичко, което имате и се постарайте да мислите позитивно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.