Овен

Този ден ще премине много спокойно. Стабилността може да бъде ключът към новите успехи. Препоръчително е, ако сте на работа, да давате сто процента или повече от себе си. Тези, които мечтаят да започнат нов роман, не трябва да крият чувствата си към никой.

Добри комуникации и отношения с Рак и Лъв. Избягвайте да споделяте вашите тайни с Риби.

Телец

Този ден ви подсеща да подредите вътрешният интериор на домът, внесете ред в гардероба си, ако е в пълен хаос. Тези малки промени ще помогнат за съживяването на страстта при семейните двойки. Не са изключени признаци на внимание от непознати, така че умната.

Бъдете по-открити с Близнаци и Везни, но не се доверявайте твърде много на обещанията на Риби.

Близнаци

Има чудесни шансове да реализирате повечето неща във финансово отношение, както и в личният ви живот. Необходимо е да си вземете тайм-аут за малко почивка и пълен релакс. Изключете мобилни си или отговаряйте само на вашите близки или важни приятели.

Ще се чувствате добре в компанията на Телец и Козирог. Известна несигурност ви очаква в отношенията с Овен.

Рак

Не вземайте съдбоносни решения под емоции относно любовните или семейните връзки. През този ден всяка една импулсивност би могла да доведе до необратими последствия. Влагайте повече разум в думите и делата си, така ще предотвратите излишните драми.

Не се очертават разногласия с Телец и Стрелец. Изяснете отношенията си с Дева.

Лъв

Бъдете нащрек през този ден. Вероятно не са изключени неприятности в живота на близките ви хора. Възможно е до края на деня, здравословното състояние на някой от по-възрастните ви роднини да се влоши, така че ще се наложи да сте на разположение.

Може да си прекарате чудесно с Овен и Дева. Поставете под съмнение всяка дума казана от Скорпион.

Дева

Възможно е да станете волни или неволни свидетели на любовна драма, която ще ви послужи за урок. И никога няма да забравите простите думи, че любовта не може да се купи с пари и вие не можете да изградите собствената си съдба за сметка на чуждото нещастие.

Може да очаквате приятни изненади от Близнаци и Водолей. Помислете, преди да обсъдите някои неща с Везни.

Везни

Денят може да ви поднесе сензационни изненади. Вашата вина да промени драстично хода на живота ви, например. Може да намерите нов партньор, да подобрите неочаквано отношението си към хора или  които считате за врагове. Приемете това предизвикателство!

По-спокойно разговори с Рак и Скорпион. Бъдете по-внимателни в отношенията си с Близнаци.

Скорпион

Възможно е да получите неочаквано известие относно жилището или други ваши семейни придобивки. Сигурно тези неща са останали извън вашето полезрение. Не изпадайте в стрес, вероятно има възможен компромис, така че обмислете ситуацията добре.

Остри конфликти с Овен и Риби. Ще срещнете намръщени муцуни от представителите на зодия Лъв.

Стрелец

Денят е чудесен за среща със стари приятели. Разговорите с тези, на които имате доверие и уважение, ще ви помогнат да осъзнаете и да преодолеете вътрешните проблеми, които ви терзаят. Отношенията с тях ще ви осигурят атмосфера, в която ще се почувствате добре.

Романтика с Дева и Риби. Бъдете по-толерантни към представителите от зодия Овен.

Козирог

Време е да преоцените вашите мотиви, цели или притеснения. Съставете си разумен план, за да бъдете сигурни във всяко ваше начинание днес. Не забравяйте своите близки, защото днес ще имат повече от всякога нужда от вас. Прекарайте повече време с тях.

Възможно е да се поглезите с Везни и Водолей, но за сметка на това мрачни настроения ви очакват с ваши представители на Козирог.

Водолей

Сигурно ще се наложи да поемете повече лична отговорност днес. Имайте предвид, че не трябва да поемате рискове или да харчите парите си сляпо. Поставете си нови, по-глобални цели и започнете да работите върху тях. Денят е подходящ за размисъл.

Горещи моменти ви очакват със Стрелец и Козирог. Известни неразбирателства с Лъв.

Риби

Преминавате през неблагоприятен период днес. Вероятно имате нужда от едно пътуване, което да ви разсее, ала за съжаление недостигът на пари ще ви задържи. Потърсете алтернатива или  просто ще трябва да останете търпеливи до следващите дни.

Забавленията ще бъдат на макс със Скорпион и Лъв. Не спорете с Козирог.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.