Овен

Днес, може да получите някои остри реплики от половинката си, но това няма да ви смути. Изчакайте бурята да премине и не се хващайте за най-малкото нещо. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Навярно, някои от колегите, на които сте вършили услуги, днес ще ви се издължат. Ще се радвате, че сте заобиколени от хора, които държат на вас и може да наречете ваши приятели. Може би, днес ще сте доста объркани в желанията си и дълго ще изчислявате дали да си купите нещо, което много искате или не. Подредете желанията си по приоритет и започнете от най-необходимите неща.

 

Телец

Едва ли ще можете да прикриете приятната изненада към половинката си, дори и да се опитате няма да ви се получи - емоциите ще ви издадат. Бъдете открити и прекарайте един чудесен ден в компанията на любимия ви човек. Предстои ви важна работна среща или разговор днес. Ще успеете да убедите събеседника си, че работата ви много скоро ще даде очакваните резултати. Желанието ви да си купите някаква дребна техника силно ще се изяви днес. Най-вероятно няма да може да си позволите този разход и бързо ще трябва да изхвърлите тази ваша идея от главата си.

 

Близнаци

Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите и впечатлете половинката си с нещо по-необичайно. Вероятно ще се разбирате чудесно, независимо от подбора на думите ви. Звездите днес ще са на ваша страна в кариерата. Ще успеете да разчупите стереотипите и най-вероятно ще прокарате иновативните си идеи. Традиционните подходи ще отстъпят пред иновациите и технологиите. Обичате да печелите колкото се може повече пари, но не правете всичко на всяка цена в името на печалбата. Опитайте се да се радвате и на малките и простички неща, които не ви струват почти нищо.

 

Рак

Влюбените ще се опитат да придадат по-пълен смисъл на връзката, опитвайки се да говорят за бъдещите си проекти, които до вчера са изглеждали невъзможни. Това ще даде силен романтичен тласък и на двама ви. Не предприемайте твърде рискови действия в работата си, за да не се сгромолясате най-ненадейно. Както сте набрали мощна скорост в кариерното си развитие, не бъдете твърде самонадеяни, тъй като нещата могат да се окажат доста крехки и нестабилни. Вероятно, трудно ще се справите с финансовите си проблеми днес. Разпределете заплатата си така, че не само да ви стигне до края на месеца, но и да ви остане поне малка част от нея. В противен случай ще имате още по-големи проблеми свързани със заеми.

 

Лъв

Необвързаните може да срещнат впечатляваща личност на доста необичайно място. Дайте шанс на този човек, тъй като може да се окаже добра партия. Днес, цялото внимание ще бъде насочено към вас, така че подберете добре тоалета си и обърнете внимание на прическата си. Накарайте всички ваши колеги да се възхищават на очарованието ви, а не само на думите ви. Желанието ви за бързи пари може да ви изиграе лоша шега. Не се поддавайте на хазартни игри, тъй като най-вероятно ще загубите всичките си пари, които имате в себе си през този ден.

 

Дева

Вероятно, няма да се зарадвате на критиката от партньора ви. Замислете как сте се държали в последните дни и дали проблемът не се крие във вашето поведение. Изслушайте спокойно половинката си и не се противете на думите. Налага се днес да бъдете много гъвкави и да не влизате в конфликти с колегите си. Обърнете внимание на някои детайли в документите, с които работите и проверявайте по няколко пъти за евентуални грешки. Ще разполагате с нужните финанси, за да си купите всичко, което си пожелаете днес. И все пак не прекалявайте с шопинга, тъй като еуфорията ви от новите ви придобивки бързо ще отмине, и много скоро може да съжалявате за похарчените пари.

 

Везни

Денят може да ви помогне да се сближите с партньора си. Тези двойки, които са прекъснали, може да намерят  подходящо време за корекция, тъй като ще имате положителни вибрации, за да се преодолеят евентуалните разлики. Бъдете изключително внимателни при сключване на договори и споразумения днес. Не пропускайте дребния шрифт и задавайте въпроси дори за най-малките подробности. Не позволявайте да страдате, заради грешки допуснати от някой друг. Парите, които ще похарчите днес ще са за най-близките ви хора, които ви обожават. Може да си позволите по-пищна вечеря и да направите любимите ви хора усмихнати  и весели през този ден.

 

Скорпион

Любовните връзки могат да преминат през възходи и падения през този ден. Опитайте да си споделите повече време с партньора си. Възможно е да имате проблеми поради неправилна комуникация и отдалечаване. Ще имате възможността да се срещнете с много важна личност за сферата, в която работите. Постарайте се да направите добро първо впечатление, без да се натрапвате твърде много. Придържайте се към златната среда спрямо поведението си. Емоционалното харчене на пари за всевъзможни джунджурии няма да ви направи по-щастливи днес. Обърнете внимание на чувствата и емоциите, които таите в себе си, преди да излезете на пазар, мислейки си, че това ще ви успокои.

 

Стрелец

Съвместният ви живот ще продължи да бъде все така хармоничен и безпроблемен. Усещането, че сте един за друг ще надделее в този ден, така че не забравяйте да напомняте на партньора си, че го обичате. Днес, може да усетите, че нещата в работата ви започват да се нареждат във ваша ползва. Понякога просто трябва да се оставите на течението и да позволите на вселената да направи най-доброто за вас. Най-вероятно, днес някои ваши близки ще ви искат малко пари на заем. Помислете за собствените си нужди и разходи, преди да дадете парите си на друг. Подгответе се с резерв за трудни дни, касаещи финансовото ви състояние.

 

Козирог

Ще имате достатъчно предпоставки, за да хармонизирате напълно тази област от личния си живот. Това е деня в който можете да затвърдите  своя статус и позиция в семейния си живот. Най-вероятно, днес ще получите подкрепата, от която имате нужда, за да се справите с възложената ви работа. Постарайте се да изпъкнете пред  опонентите си, тъй като поставяте основите на вашия професионален успех. Спестяването през този ден ще бъде допълнителен бонус към паричните ви приходи. Трябва да внимавате с неизплатените данъци, защото ако не пестите, едва ли ще можете да скътате пари към сметката си в идните дни.

 

Водолей

Очертават се катаклизми в семеен или любовен план, въпреки че ще искате по-дълбока емоционална връзка. Но към края на този ден  хармонията значително ще се подобрява. Едва ли ще сте в най-доброто си настроение и денят ще ви се стори напрегнат и изтощителен на работното ви място. Възползвайте се максимално от честите почивки и отдъхнете на спокойствие, като се откъснете поне за малко от професионалните натоварвания. Очертават се много привлекателни промоции, така че може спокойно да пазарувате артикули със задоволителни отстъпки. И въпреки това бъдете предпазливи, защото има вероятност да похарчите пари за неща, които не са от съществено значение.

 

Риби

Самотните ще предпочетат да имат кратки, но интензивни връзки, вместо да се включват в нещо по-сериозно. Миналото ви може силно да повлияе на този тип избор. Предстои ви важен служебен разговор или среща още в самото начало на работният ден. В случай, е отложите това работно събитие, много по-трудно ще убедите колегите си в правотата на позицията си и срещата може да се проточи повече от необходимото. Денят се очертава да бъде добър за вашите финанси. Въпреки това, едва ли ще имате възможност да се задоволите с всичко, което сте планирали, важното е да действате финансово стабилно.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.