Овен

Може би е време да започнете да намалите с глезотийките си. Не се безпокойте обаче. Не е нужно да се отказвате от всичко. Просто напоследък времето ви е прекарано непропорционално в някои непродуктивни области. Помислете за изграждането на вашите способности в една или две задачи и оставете други неща на заден план. Лошото общуване ще бъде част от разочароваща ситуация и няма да е нужно арбитър, за да разбере кой е виновен не и вие, разбира се.

 

Телец

Вече знаете, че хората в живота ви са ценни и това е половината от битката, но защитавате ли достатъчно добрите ваши приближени? Както е казано -  „дръжте приятелите си близо, а враговете си по-близо“. Зарежете враговете си и посветете свободното си време, за да се сближите с приятелите си днес. И предвид факта, че трябва да се придържате към скромен бюджет за известно време, всеки тип събиране трябва да бъде скромен и тих. Пазете парите си, за да запазите приятелствата си.

 

Близнаци

Вълна от щедрост ви залива днес и ще се окажете от двете страни на уравнението. От една страна, ще искате да споделите всичките си добри новини и да дадете цялата привързаност и любов, които можете да дадете. От друга страна, забележителна доза щедрост ще бъде проявена и към вас. Подкрепа, добронамереност, уважение и благодарност. Това ще бъдат някои от нещата, които ще получите днес. Разтворете широко ръцете си и разберете колко освобождаващо може да бъде да приемете това, което ви се случва.

 

Рак

Ако някога е имало идеално време да спрете и да направите равносметка на делата в една или друга ситуация, това е днес. Много неща се случват в живота ви и наистина не сте си дали достатъчно време да се адаптирате към промените. Важно е да го направите възможно най-скоро. Не всичко е както изглежда. Колкото по-бързо можете да се приспособите към реалностите, толкова по-бързо ще можете да грабнете нова възможност, която витае точно извън вашата вселена в момента.

 

Лъв

Навярно сте чували термина -  "позлатяване на блатната лилия". Това означава, че прекалявате с нещо толкова много, че превръщате това, което вече е било красиво, в нещо прекалено грозновато и лепкаво. Има опасност да направите това днес, така че се опитайте да останете достатъчно на балансирани. Нещата ще бъдат най-добри, ако им позволите да се реализират свише. Може би ще ви бъде трудно да се сдържите, но ако изчакате, ще бъдете много по-удовлетворени, отколкото бихте били иначе.

 

Дева

Необходимо е да разтворите ръце и да прегърнете утрото. И колкото по-широко можете да разтворите ръцете си, толкова по-добре. Протегнете ръка и донесете цялата енергия, носеща се там, по-близо до сърцето ви - това е ключово, за да се насладите на този вълшебен ден, който си заслужава. Изненадайте някой непознат с приятелски въпрос или комплимент, и наблюдавайте ефекта. Можете да направите нещо добро за егото на всеки, когото срещнете.

 

Везни

Дълбоко във вас бълбука огромен, бушуващ, мощен изблик на творчество, който жадува да бъде освободено. Вдъхновението може да дойде едва по-късно през деня, но така или иначе ще дойде. Изведнъж ще се втурне мозъчна буря и ще трябва да грабнете всичко около вас, за да изпълните визията си. Направете всичко необходимо, за да създадете физическо нещо от вашите идеи. Това ще ви отведе до следващото ниво.

 

Скорпион

Напоследък сте в доста продуктивна серия и това няма да се промени скоро. Някои хора започват да забравят как изглеждате, така че може да искате да забавите темпото. Бъдете позитивни в комуникациите си и отговаряйте щедро, ала кратко на телефонните обаждания. Бъдете кратки и споделете, че се справяте добре. Вашата увереност ще процъфтява и близките ви ще обичат промените във вас, въпреки отсъствието ви в живота им, ако има такова. Скоро ще можете да прекарвате повече време с тях.

 

Стрелец

Постигането на идеалния баланс в живота е почти невъзможно, но трябва да положите усилия днес. Обърнете внимание на вашите задължителни неща в живота и се борете за тях! Трябва да имате уважение, трябва да имате свобода и трябва да имате обич. Намирането и на трите на едно място е трудно, но е напълно възможно. Оценете текущата си ситуация и поискайте това, което ви липсва. Може да е необходима неудобна жертва, но накрая ще си благодарите, че се борите за това, в което вярвате, най-вече във вас.

 

Козирог

Независимо дали просто се нуждаете от малко потвърждение, че всичко върви добре, или търсите голяма стъпка към по-здрава основа, потърсете помощ днес. Има хора отстрани, които просто чакат да се включат в действието на живота ви. Те имат добри идеи и здрави рамене, така че можете да се облегнете на тях без колебание. Всичко това е част от обмена. Вие давате на тях и те дават на вас. Животът е сътрудничество и всеки има нужда от помощ от време на време.

 

Водолей

Вашето въображение, мечти и фантазии ви предлагат прозрение и потвърждават няколко подозрения. Били сте в мъгла за някого от известно време и разговор с общ приятел може да осветли някои факти, за които преди не сте били наясно. Не се обезсърчавайте. Вместо това бъдете откровени и кристално ясни относно това, от което се нуждаете и какво искате. Най-добре ще бъде да потърсите източника. Днес не е ден, в който да оставите нещата да се тълкуват.

 

Риби

Самонаблюдението не е същото като хибернацията. Това, че днес ви се иска да погледнете навътре, не означава, че трябва да изключите социалния си живот. Така че кажете „да“ на тази покана, без да се чувствате виновни, че не работите върху по-големите лични проблеми. В социална среда ще получите уликите, от които се нуждаете, за да постигнете по-нататъшен напредък в собственото си щастие. Да си популярен не е бреме. Това е източник на сила. Така че излезте и го смесете с приятелите си.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.