Овен

Преживявате това, което на пръв поглед изглежда доста критично състояние на нещата. Преди всичко не позволявайте ситуацията да излезе извън контрол или да бъде претоварена. Реагирайте спокойно и обмислено на всичко, което изглежда неприятно или съчетано с чувствата, които създава. Тези смущения скоро изчезват без реални щети.

 

Телец

Имате проблеми с концентрацията върху ежедневните задължения. Въпреки че е трудно да се мотивирате, не се отчайвайте твърде много, когато нещата не се развият според очакванията ви. Ако дадете всичко от себе си, вероятно ще имате ограничен успех, така че не очаквайте твърде много. Когато възстановите самообладанието си, сте по-уверени, че нещата се подобряват значително.

 

Близнаци

Разчитайки на здравия си здрав разум, вие оставате в контрола върху вземането на решения, като същевременно обмисляте кои действия са най-подходящи за вас. Изследвайки истинската специфика на разглеждания въпрос, понякога установявате, че действителните факти или цифри прикриват повече, отколкото разкриват, в крайна сметка вашият избор е интуитивен и подсилен от вашия инстинкт.

 

Рак

По-често, отколкото очаквате, ви е трудно да решите между увереността и известна сдържаност. Размишляването върху миналото ви помага да оцените относителните предимства на всякакви трудности. Определяйки някои като незначителни, вие сте по-спокойни в ситуацията си и следователно изпитвате много по-малко съпротива от хората, с които живеете.

 

Лъв

Ако нещо не се получи, не се обвинявайте излишно, вероятно настоящите условия са заговорнически срещу вас. Направете си равносметка, поглезете се малко и оставете нещата да си вървят. Понякога възникват последващи ситуации, които отварят напълно нови възможности и осъзнават, че това е най-подходящият момент, в който можете да приложите енергията си.

 

Дева

Независимо колко опитвате, вашата обичайна стратегия за решаване на проблеми не подобрява нещата. Подходът, който обикновено приемате, се проваля и ви поставя в неудобна ситуация. Алтернативна стратегия е да се откажете от обичайната си тактика и да опитате нещо ново. Само като правите това сами, вероятно ще намерите изход от това, което изглежда като неразрешимо състояние на нещата.

 

Везни

Каквото и да предприемете, изглежда се получава добре и всеки, с когото влизате в контакт, се възхищава на ентусиазма и експертизата, които показвате, давайки добре дошъл тласък на вашето самочувствие. Уверете се, че уважавате тези, които ви се възхищават и не се държат егоистично, все пак може да се нуждаете от тяхната постоянна подкрепа, ако нещата не се развият според очакванията.

 

Скорпион

Вие сте в състояние да мотивирате другите, но вниманието към собствените ви нужди е все още важно, когато целите ви са толкова близки и по-ясни от всякога. Вашият енергичен подход е заразителен и признат от другите; няма причина да не празнувате вашите идеи. Не позволявайте това да стане ваше прието поведение, чувствате се енергични, но твърде много от добрия живот е вредно за вашето здраве.

 

Стрелец

Вашето спокойствие и увереност ви осигуряват естествен източник на жизненост. Дори неблагоприятните обстоятелства изглежда не са проблем за вас. Потопете се в живота без колебание. Пригответе се за нещо специално, тъй като околните са очаровани от вашата спонтанност. Не ви липсват желаещи поддръжници, с които лесно ще стартирате проекти.

 

Козирог

Чувствате се напълно спокойни със себе си и с нещата, които правите. Други забелязват това и то се отразява на близките ви. Използвайте възможностите, които имате, за да се свържете с хора с подобно мислене и комбинирайте плановете си с предложенията, които те правят, с нов концентриран оптимизъм. Каквото и да е изглеждало непостижимо преди, изглежда напълно достъпно.

 

Водолей

Вашият ентусиазъм е забележим. Използвайте способността си да убеждавате, за да демонстрирате на партньора си колко чувствате към него. Организирайте специална изненада, за да стимулирате приятните чувства помежду ви. Когато комбинирате непринуденото си отношение и организационните способности, които притежавате, основният ефект е да създадете прекрасно усещане за стабилност помежду ви.

 

Риби

Чувствате се доста темпераментни, избягвайте всякакви конфронтации с хората, на които държите най-много, те предпочитат да не говорят с вас така или иначе, тъй като вашето настроение само води до недоразумения. Вместо това концентрирайте всичките си усилия върху прости рутинни неща, изглежда другите не разбират защо се държите по този начин, не се притеснявайте твърде много – настроенията идват и си отиват.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.